Forum » Operacijski sistemi » WIn XP 64 bit in ATI Radeon 9600XT
WIn XP 64 bit in ATI Radeon 9600XT
Ezekiel ::
Emm...
Kaj je kakšen uporabnik 64 bitnih windowsov zasledil kakšne težave z ATI grafičnimi?
Recimo, da določene funkcije ne delajo...
Konkreten primer: NFSU 2 - če dam graphic quality preko neke meje, postane vse črno v mestu...
Imam pa najnovejše ATI driverje nameščene za 64 bitne xp-je...
lp
Kaj je kakšen uporabnik 64 bitnih windowsov zasledil kakšne težave z ATI grafičnimi?
Recimo, da določene funkcije ne delajo...
Konkreten primer: NFSU 2 - če dam graphic quality preko neke meje, postane vse črno v mestu...
Imam pa najnovejše ATI driverje nameščene za 64 bitne xp-je...
lp
Tac20 ::
Sam ima 9600 xt pa mi tudi pocrni, samo luci vidm, mam pa athlona 2200+ tko da ne bo v procesorjih ampak neki v kartici, mam pa naložene omega driverje catalyst 4.9 tako da verjetn niso driverji ampak kar sama kartica:)) če ti usep rešit problem mi sporoči:)
ddeben ::
Js mam tud asuso-vga 9600xt pa mam vse na high, pa mi cist lepo dela vse. Mogoce te driverji matrajo...probaj ktere druge.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ddeben ()
Ezekiel ::
hehe...
samo v nastavitvah kartice moraš vklopiti anti alias - tam ko imaš quality - performance razmerje...
samo v nastavitvah kartice moraš vklopiti anti alias - tam ko imaš quality - performance razmerje...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | razvrstitev radeonovOddelek: Kaj kupiti | 2677 (1613) | jest10 |
» | Radeoni (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3936 (2722) | cole-22 |
» | 5700 ali 9600XT??Oddelek: Kaj kupiti | 1524 (1049) | DjTonic |
» | Obstaja softmoding za radeona 9600pro?Oddelek: Navijanje | 1103 (919) | boštjan |
» | ATI Radeon 9800 SE ali 9600XT (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 11190 (7682) | flisko |