Forum » Pomoč in nasveti » Pomagajte mi pri eni zadevi- nova plata ASUS A8N-E Deluxe- PISKA!!!!
Pomagajte mi pri eni zadevi- nova plata ASUS A8N-E Deluxe- PISKA!!!!
Volta ::
Včeraj sem kupo novo plato Asus A8N-E Deluxe in novi procesor AMD Atlhon 64 3200! Dal sem kr precej gnarja! Pol sem pa prišo domov pa ko sem prišo v Windowse mi piska!! Nekaj na plati skoz piska z visoko frekvenco in kr precej glasno! Pa me zanima če kdo ve kaj bi lahko blo! Priklopleno je vse ok piska pa samo tedaj ko vključim kako napravo v USB!! In če jo izklopim neha piskati!! Vem da ste tu gor vsi kull pa da mi boste pomagali po svojih najboljših močeh!!
LP Dani!
[Napačen oddelek --Omy]
LP Dani!
[Napačen oddelek --Omy]
- premaknil iz Mali oglasi: OmegaBlue ()
PhotoBlaz ::
Za tvojo zadevo ne vem kaj bi bilo, s enikol takega primera,....vem pa da meni vsak dan zjutraj ko prizgem racunalnik piska z visokim tonom napajalnik kakih 10s potem pa neha ;)
Vcasih sem mislil da mi disk, potem da mi DVD-RW,....haha na koncu sem vse izklopil,...in je bil PSU ;)
Vcasih sem mislil da mi disk, potem da mi DVD-RW,....haha na koncu sem vse izklopil,...in je bil PSU ;)
Ko recimo vklopim kako USB napravo začne piskat!! Drgač ne piska!! Razmišljam da je mogoče kaj na plati zanič! Mogoče dušilka! Kdo ve*?? Čakam na odgovor i z COmtrona! Bomo vidli! Mislim pa da je ziher plata... Sam nikjer ne dobim gonilnikov za UBS 2! Ej pa še to! Preden inštaliram napravo ne piska pa četudi je priklopljena!!! Pol ko jo pa inštaliram pa začne prvo kot modem konektat pol pa konstntno piska! Z zelo visokim tonom!! In me zelo moti! Če kdo ve kaj naj mi pomaga!!
LP Dani
LP Dani
mezzene ::
Sem kupil enako plato pred pol leta in procesor +3000 ,problem je bil v tem da je bila plata zanič ,ne vem mogoče si mojo staro dobil ,saj ne, meni ni piskala ampak se je sistem sesuval .
Hočem povedat, da mogoče ni izključeno da je plata fuč
Hočem povedat, da mogoče ni izključeno da je plata fuč
nosferatu666 ::
No, jaz pa imam Epox 8kda3+ in 64 3200+ in mi neprestano piska (ne bip-bip, ampak takšno nadležno visokofrekvenčno piskanje).
Z matično ni drugače nič narobe, mi pa gre tole piskanje zelo na "organe"...
Kaj bi lahko bil vzrok in kaj rešitev?
Z matično ni drugače nič narobe, mi pa gre tole piskanje zelo na "organe"...
Kaj bi lahko bil vzrok in kaj rešitev?
Noferatu!! Men tud piska visokofekvenčno!!! Brez predaha!! Plata pa je napačno sem napisal!!!
Asus K8N-E Delux in ne A spredaj!! Tako da.. Men tud plata dela čist ok in to zelo dobro ampak to piskanje mi gre pa fejst na k....! Tako da je pomoje ena stvar hin! Pa ne vem kaj!! In to piska samo tedaj ko priklopim kako UBS napravo not! In če so gonilniki nameščeni!! Drugače pa sploh ne piska! Ne vem kaj je to....
LP Dani
Asus K8N-E Delux in ne A spredaj!! Tako da.. Men tud plata dela čist ok in to zelo dobro ampak to piskanje mi gre pa fejst na k....! Tako da je pomoje ena stvar hin! Pa ne vem kaj!! In to piska samo tedaj ko priklopim kako UBS napravo not! In če so gonilniki nameščeni!! Drugače pa sploh ne piska! Ne vem kaj je to....
LP Dani
haker ::
hay
Jaz imam plato Asus P4P800-E Deluxe vendar intel gor pa mi dela vse ok kaj bi bilo problem pri tebi mi ni jasno probi na servisu kaj ti bodo povedal vendar to ni normalno da skozi piska v bistvu piska takrat če je kaj z opremo narobe kako karico ali ni vredu konekta na plati s kako stvarjo al pa varijanzta da je plata v defektu....
by
Jaz imam plato Asus P4P800-E Deluxe vendar intel gor pa mi dela vse ok kaj bi bilo problem pri tebi mi ni jasno probi na servisu kaj ti bodo povedal vendar to ni normalno da skozi piska v bistvu piska takrat če je kaj z opremo narobe kako karico ali ni vredu konekta na plati s kako stvarjo al pa varijanzta da je plata v defektu....
by
Ja bomo vidli! Mogoče je v defektu mogoče ni! Kdo ve... Bom dans sprobal! Upam da dela ker se mi ne da več nazaj nosit!
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem - matična ploščaOddelek: Pomoč in nasveti | 1796 (1419) | veverrca |
» | Asus A7V600-X crknila ?Oddelek: Strojna oprema | 1144 (1014) | dustphoenix |
» | Piskanje ob obremenjenostiOddelek: Strojna oprema | 2329 (1965) | miko 55 |
» | Kaj kupiti=?? AMD Athlon 64 3.2 ali Intel P northwood ali prescot 3.0!!Oddelek: Kaj kupiti | 1100 (871) | Volta |
» | Leadtek WinFast Geforce 6800 in nadležni piski (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 7062 (4422) | cpu |