Forum » Omrežja in internet » Wlan in prekinjanje povezave
Wlan in prekinjanje povezave
kajak33 ::
kot sem že zgoraj napisal, imam v prenosnik povezan z Linksys-ovim ruterjem. Ko igram preko omrežja ali na IRC-u se povezava prekine in potem ponovno vzpostavi. Ampak za prekinitev dovolj. Kaj mislite
OmegaBlue ::
Mislimo da se ti povezava prekinja.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
bradek ::
Ce imas na pcju softver od wlan mrezne ga vrzi dol, rabis samo driverje in sam skonfigi v winsih. Ponavadi zaradi druge navlake od proizvajalcev mrezne prihaja do prekinitev, ker se tepeta.
kajak33 ::
Danes sem zamenjal mrežno v compu (intel bg2200) z novo in po kakšnih 20 minutah spet isto. S tem da se surfat da normalno.
Na notesniku nimam nobenega softvera samo driverje. Potem sem priključil USB AP in zadeva deluje BP. Kaj bi lahko bilo? A ima kdo mogoče isto mrežno v compu in Linksys router.
Na notesniku nimam nobenega softvera samo driverje. Potem sem priključil USB AP in zadeva deluje BP. Kaj bi lahko bilo? A ima kdo mogoče isto mrežno v compu in Linksys router.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne morem naštimati interneta na svojem prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1333 (935) | bluefish |
» | Kako postaviti domači usmerjevalnik(router) oz. server?Oddelek: Omrežja in internet | 3101 (2749) | tx-z |
» | mrežna ne delaOddelek: Strojna oprema | 618 (552) | Lith |
» | 2x mrežna v compuOddelek: Omrežja in internet | 1974 (1858) | Klemenn |
» | ADSL - 2 racunalnika - mrezne kartice ???Oddelek: Strojna oprema | 1825 (1486) | Tomi |