Forum » Programiranje » [c++] spet jaz
[c++] spet jaz
upirna ::
Naredil sem simpel konzolni program, zdej pa bi ga rad pospravil v tray. Vendar se mi niti približno ne sanja kako? Na tem forumu nisem našel ničesar, z googlom pa tut nisem nič pametnega dobil (za noooba). Prej sem delal par let v PHP, ampak c++ je malček težji.
Hvala za pomoč!
Hvala za pomoč!
[to sporočilo bo spremenil upirna, kadar bo to njemu pasalo]
c3R4R ::
Brez zamere, ampak iz tvojga prvega posta ni bilo ravno razvidno kaj si hotu. Pa še po oddelkih nism foruma pregledoval, da bi se mi vsaj približno zasanjal kaj si hotu.
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.
BigWhale ::
Najbolje bo, da se naprej googlas... Saj bos nasel. Ce ne pa najdi prvi program, ki se skrije v tray in je open source... :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | firefox, thunderbird in zvok v kubuntuOddelek: Operacijski sistemi | 1320 (1079) | comp007 |
» | Tudi Bill Gates je lahko seksiOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 5369 (3200) | Ziga Dolhar |
» | Še nekaj glede Service Pack 2 ter windows update funkcijoOddelek: Pomoč in nasveti | 1260 (967) | Microsoft |
» | Outlook v orodni vrsticiOddelek: Programska oprema | 2465 (2230) | alesrosina |
» | Internet Information ServicesOddelek: Programska oprema | 1817 (1471) | andrej |