Forum » Pomoč in nasveti » Še nekaj glede Service Pack 2 ter windows update funkcijo
Še nekaj glede Service Pack 2 ter windows update funkcijo
kanabis ::
Odkar sem instaliral windose z intergiranim sp2 se mi ko želim odpret stran windows update odpre spremenjena stran z naslovom http://v5.windowsupdate.microsoft.com/v.... Prej sem imel malo drugačno stran in ali je še moč dostopati do nje, ali je pač stran spremenjena in je zdaj taka? Ali je to isto. Čudno mi je da pravi da ne rabim nobenega kritične nadgradnje?? Ali to pomeni da po instalaciji windovsev z sp2, trenuto ni nobene nadgradnje??
Obe povezave dobim V5.download updates.
Kaj je sploh kakšna razlika in če je katera ima pšrednost.
Kaj pa glede drugega dela vprašanja mi lahko kdo pomaga.
Kaj je sploh kakšna razlika in če je katera ima pšrednost.
Kaj pa glede drugega dela vprašanja mi lahko kdo pomaga.
Microsoft ::
Pa sej sm ti napisu, da je v4 za Win2k, v5 pa za WinXP.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Hočem povedat da neglede alo kliknem na NOVO aliSTARO povezavo katero si mi dal se mi odpre vedno "novo" oziroma 2x isto!
OrkAA ::
Pa si siguren, da si pismen?
Če imaš xp-je (sp2) se bo odprla nova povezava, drugače pa stara.
Če imaš xp-je (sp2) se bo odprla nova povezava, drugače pa stara.
kanabis, se res hecas? Al si tole res mislil.
Lej, se tretjic. Eden je za Win2k, drugi pa za WinXP. No, pri Microsoftu so celo tako pametni, da so naredili tako, da ce se uporabnik zmoti, da ga avtomatsko redirekta. Tako tebi ni treba vedeti, ali napisati v4 ali v 5. Enega pac napises, na koncu te bo vedno usmerilo na pravo stran.
by Miha
Lej, se tretjic. Eden je za Win2k, drugi pa za WinXP. No, pri Microsoftu so celo tako pametni, da so naredili tako, da ce se uporabnik zmoti, da ga avtomatsko redirekta. Tako tebi ni treba vedeti, ali napisati v4 ali v 5. Enega pac napises, na koncu te bo vedno usmerilo na pravo stran.
by Miha
Highlag ::
Imam Windows XP home, zaenkrat še brez SP2. Update mi odpre v4.windowsupdate.microsoft.com.
A potem imam jaz tud W2000 naložen?
Trditev, da je V4 za W2000 ne drži popolnoma.
A potem imam jaz tud W2000 naložen?
Trditev, da je V4 za W2000 ne drži popolnoma.
Never trust a computer you can't throw out a window
SkIDiver ::
Je smiselno dajat sp2 gor za xp-je, če mam pc 24ur na dan na netu pa se mi avtomatsko posodablja prek windows update centra? Po moje ne. Samo prašam pa za čisto prepričanje.
jurre ::
imam xp-je, dokler sem imel samo SP1 mi je vedno odprl v4, ko sem dal gor SP2 pa mi odpira v5. Tudi ce link popravim na v4 mi preusmeri na novejso verzijo - v5
Highlag, kot je rekel jurre, po namestitvi SP2 te linka na v5. Zdej, jst mam Win2k SP4 in lahko potrdim, da Win2k gre vedno na v4. Potem imam WinxP SP2 in lahko potrdim, da gre vedno na v5. Za ostale kombinacije pa nevem.
by Miha
by Miha
AndrejS ::
Vaše izjave ne držijo čisto. Imam winXP SP1 in ko grem na windows update me linka na http://v5.windowsupdate.microsoft.com/v... . Zelo čudno pa se mi zdi da ne najde nobenega updata , čeprav še nimam nameščenega SP2. Zgleda da le ta še le-ta ni dovolj stestiran da bi ga nudili širšim množicam uporabnikom.
nokia6310 ::
Js mam servis pack 1 gor pa bi rad inštaliral 2 pa ko grem na windows update me redirakta na http://v5.windowsupdate.microsoft.com/v...
a je komu jasno približno kaj bi to blo?
a je komu jasno približno kaj bi to blo?
Pismo nokia6310, zdej pa tole pocasi ni vec smesno!
Nastavi si v Control Panel > Automatic Updates > nastavi na Notify me before downloading any updates and notify me again before installing them on my computer. Ko bo SP2 na voljo (predvidoma jutri, 16.avgusta) bo SP2 na voljo preko WU. Ce bos nastavil tako, kot je zgoraj opisano, te bo v tray (desno spodaj, kjer je ura) opozorila ikona, ki ti bo povedala, da so nove stvari za dol potegnat na voljo. Tam potem izberes, kaj vse hoces dol potegnat...
by Miha
Nastavi si v Control Panel > Automatic Updates > nastavi na Notify me before downloading any updates and notify me again before installing them on my computer. Ko bo SP2 na voljo (predvidoma jutri, 16.avgusta) bo SP2 na voljo preko WU. Ce bos nastavil tako, kot je zgoraj opisano, te bo v tray (desno spodaj, kjer je ura) opozorila ikona, ki ti bo povedala, da so nove stvari za dol potegnat na voljo. Tam potem izberes, kaj vse hoces dol potegnat...
by Miha
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WinXP popravkiOddelek: Operacijski sistemi | 844 (721) | SasoS |
» | Kaj je novega v RedmonduOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2291 (2291) | WhiteAngel |
» | Express Install za Service Pack 2Oddelek: Novice / Varnost | 3934 (3934) | Izi |
» | Windows XP SP2 Final (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8398 (8398) | MrStein |
» | FormatiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1202 (966) | pingec |