Forum » Mobilne tehnologije » Vsi, ki zelite met telefon povezan z PCjem si nalozite FMA program
Vsi, ki zelite met telefon povezan z PCjem si nalozite FMA program
Caligula ::
Floats Mobile Agent je ena res huda zadeva tko za prek Bluetootha kot za prek IRa in kabla.
Da se delat s telefonom pol prakticno vse-brskat po njem, klicat prek PCja, SMSe shranjeva, sinhronizirat,... skratka ogromno enih stvari pa se brezplacen je.
O njem lahko uvete vec in ga downloadate s TUKAJ
Prav tako pa se vedno obstaja odlicen program sploh za javanske aplikacije posiljat na telefon: Sendfile, ki pa ga dobite na
TUKAJ
Da se delat s telefonom pol prakticno vse-brskat po njem, klicat prek PCja, SMSe shranjeva, sinhronizirat,... skratka ogromno enih stvari pa se brezplacen je.
O njem lahko uvete vec in ga downloadate s TUKAJ
Prav tako pa se vedno obstaja odlicen program sploh za javanske aplikacije posiljat na telefon: Sendfile, ki pa ga dobite na
TUKAJ
Damjan Jagar ::
Caligula: pozabil si omeniti, da lahko program začiniš s skripto, ki ti omogoča da prek telefona krmiliš miško, upravljaš z WinAmpom, BSPlayerjem in ostalimi predvajalniki ter PowerPoint slide-i. Uravnavaš lahko glasnost in mislim da celo izklopiš računalnik. V telefonu se ti pojavi nov menu FMA, podatki pa letijo prek BTja.
Podpira tudi SE Z600 in še nekaj ostalih telefonov. Spisek se dobi na forumu omenjene strani.
Podpira tudi SE Z600 in še nekaj ostalih telefonov. Spisek se dobi na forumu omenjene strani.
http://jagar.si
Najboljse da probas.
Sem najprej hotel linkat eno drugo download stran, na kateri je pisal cel feature set samo je pol nisem vec nasel pa sem linkal to.
Sem najprej hotel linkat eno drugo download stran, na kateri je pisal cel feature set samo je pol nisem vec nasel pa sem linkal to.
mihec87 ::
Zgleda da nebo nic ker ko dam da bi se connectalo z mojim telefonom na telefonu kaze povezavo da neki prejema sam pol program napise da se ni mogu povezat.Ocitno je sam za sonyericsone.
Ce se povezuje in telefon kaze neki je lahk tud, da ti serjejo windowsi. Jz mam trenutno tud probleme z zazacno postavitvijo winsov XP z SP2, k mi z Z1010 bluetooth serje, pred novo postavitvijo mi je pa vse delal.
Skratka Windowsi majo mind of their own
Skratka Windowsi majo mind of their own
boxi ::
...a obstaja kakšen podoben program tudi za Nokia telefone? Nokia PC suite je za en k....
Lp, boxi
user427615 ::
Js mam pa SE Z1010 pa MSIjev BlueTooth Adapeter, pa mi ne rata zrihtat... Do zdej sm si dol snel sm un 3 MB velk fajl pa inšteliru pa skripto...sm mi serje zdej neki s povezavo-ne more povezat... terba se kej na telefon maybe nalozit?
Jurc` ::
Jz mam tud ta program sm k se povezuje s telefonom (SE T610) mi pride do "status bar" do polovice mi gor navrh pise Build contact structure in se ne premakne naprej!!!
Live hrd die hard!!!
BoBi ::
Imam SE K500i in tudi meni napise Build contact structure in se ne premakne naprej. Bi kdo mogoče vedu, zakaj tako?
Damjan Jagar ::
Nažalost ti ne znam pomogati, lahko pa ti svetujem da pregledaš forum na strani FMA. Tam sem jaz vse moje probleme rešil ker se večinoma ponavljajo.
http://jagar.si
zee ::
Dela na T310 in K500i. Preko IR porta.
zee
zee
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
BoBi ::
Sem ugotovil, kaj je bilo narobe. Maximum Connection Speed sem iz 115200 dal na 9600 in dela. Tudi ostali, ki ste imeli enak problem, probajte spremenit hitrost prenosa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odklepanje mobitelov.. (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 40942 (19062) | Jazzie |
» | kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12901 (9070) | Azrael |
» | widcomm bluetooth & pošiljanje na telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 1621 (1540) | c00L3r |
» | kateri mobitel kupiti?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4096 (3699) | NemecRok |
» | Win XP SP2 in bluetoothOddelek: Mobilne tehnologije | 2447 (2106) | harvey |