» »

Program za upravljanje z inventarjem

Program za upravljanje z inventarjem

Suhy ::

Dobil sem barcode scanner, ki ne dela nič drugega kot to, da odčita kodo direktrno v trenutno odprto okno(odprt notepad recimo). Super
Sedaj pa bi rad kak program, ki bi znal to odčitat in nekako uredit, recimo, dodat kodi ime predmeta, in potem to vodit, naredit kak izpis, ob ponovnem popisu dobit ven rezliko, oz. manjkajočo opremo, ...

carota ::

En tak programcic sem pred nekaj meseci naredil. Ce zelis se lahko kaj zmenimo.

Lp,
Martin

BigWhale ::

Jaz ga delam... Samo je Linux verzija :P

Suhy ::

Same homemade varjante.. hehe

Kaj pa kej komercialnega?

B-Stard ::

Mene tud zanima če obstaja kaka zadeva za to

Karlos ::

Čeprav je tema stara 6 let, tudi jaz trenutno iščem kakšen program za urejanje inventarja.

Rabilo bi ga neko manjše gradbeno podjetje, da bi vedeli kje imajo svoja orodja in po katerih gradbiščih.

Trenutno to delajo v excelu, kjer pa je problem, da jih ne more več sočasno urejat podatke iz oddaljenih lokacij.
Sai Baba: "Dam vam to, kar hočete, da boste hoteli to, kar vam želim dati."

dvojka ::

Če imajo že v excelu potem je najhitreje in najlažje naredit v Accessu vse skupaj. Kakšen dodaten modul se pa doprogramira zdraven in imajo problem sočasnega dostopa rešen.

Karlos ::

dvojka je izjavil:

Če imajo že v excelu potem je najhitreje in najlažje naredit v Accessu vse skupaj. Kakšen dodaten modul se pa doprogramira zdraven in imajo problem sočasnega dostopa rešen.

Mogoče to sploh ne bi bilo slabo, čeprav sem verjetno obstajajo kakšni namenski CMS-ji.

Glede na to da se na Access ne spoznam me zanima kako kompleksno bi bilo naresti to povezavo (okvirno čas, cena).
Sai Baba: "Dam vam to, kar hočete, da boste hoteli to, kar vam želim dati."

vorantz ::

Če je samo sočasni dostop problem, bi bil google docs enostavna rešitev
ali pa ista reč od microsofta (te še nisem sprobal)

dvojka ::

Karlos je izjavil:

dvojka je izjavil:

Mogoče to sploh ne bi bilo slabo, čeprav sem verjetno obstajajo kakšni namenski CMS-ji.

Glede na to da se na Access ne spoznam me zanima kako kompleksno bi bilo naresti to povezavo (okvirno čas, cena).

Čas in cena čisto zavisi od obsežnosti celotne rešitve načeloma pa je vse skupaj precej enostavno prenesti v Access. Lahko mi pošljete pm kaj bi vse moralo biti pa lahko točno sporočim.

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[EXCEL] Ogromne količine podatkov

Oddelek: Programiranje
293402 (2564) videc
»

Program evidenca

Oddelek: Programska oprema
254073 (3502) Qushaak
»

Cloud, backup, ...

Oddelek: Pomoč in nasveti
91096 (975) trnvpeti
»

Kako oz. z čim izdelujete spletišča? (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
5713873 (12289) Goran's Blog
»

MS Access (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
647393 (5451) travica

Več podobnih tem