Forum » Navijanje » Navijanje P4
Navijanje P4
Some1Else ::
LP
Če mi kdo zna povedat, keri procesorji P4 so odklenjeni (multiplikator), naj prosim odgovori.
Some1Else
Če mi kdo zna povedat, keri procesorji P4 so odklenjeni (multiplikator), naj prosim odgovori.
Some1Else
moi ::
Noben p4 ni odklenjen, lahko dobis samo taksno plosco ki ti ga deloma odklene. To so ene nove plosce od abita pa se enih samo ne vem katerih in ti omogocijo odklepanje multiplikatorja. Drugace pa kupis enega 2.4ghz al pa 2.8ghz prescotta (arje tega), eno dobro plosco in pa dober ram ( taksne da lahko doseze frekvence 250) in samo preko fsbja navijes kar da se boljsi performance.
oh no its alive
Some1Else ::
ja mam EPOX 4PCA3+ ki je s podnožjem 478 in čipsetom 875P najbolša od EPOX-a in tud na škatli piše da je narjena prov za navijanje. Nabavt mislm pa P4 2.4 ker zaenkrat ni dovolj financ, celeron 1.7 mi bo pa živce požru (ga mam 1 let pa pol pa dela POČAAAAS)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem s CPU taktom - IBM NetvistaOddelek: Strojna oprema | 1508 (1139) | zcetrt |
» | Kateri procesor za mojo matično?Oddelek: Kaj kupiti | 1907 (1407) | boštjan |
» | Pentium 4 2600 BOX ali AMD Barton 2800+BOXOddelek: Kaj kupiti | 1695 (991) | Dr_M |
» | Barton, se splaca? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4811 (3894) | Sergio |
» | Aje to res?Oddelek: Navijanje | 1204 (1046) | ganzi |