Forum » Omrežja in internet » Wireless USB adapter - težava
Wireless USB adapter - težava
hoplit ::
Imam težavo:
Imam desktop, ki je povezan na Siol ADSL ter Prenosnik.
Na desktopu je priklopljen Wireless USB adapter - shareal sem mrežno kartico in ustvaril Wireless omrežje. Prenosnik najde omrežje - oba računalnika se pingata, vendar s prenosnikom preprosto ne morem dostopati do interneta.
Izklopil sem vse Zone Alarme, vendar ne pomaga.
A največja mora je pa to, da sem nesel v službo desktopa in vse - in je delalo.
Razmišljam da mogoče mi doma ne dela, ker se moram connectati, da pridem na ADSL (Connect) - v službi je pa dovolj če vtakneš kabel v računalo in internet dela...
Pliz help!
Imam desktop, ki je povezan na Siol ADSL ter Prenosnik.
Na desktopu je priklopljen Wireless USB adapter - shareal sem mrežno kartico in ustvaril Wireless omrežje. Prenosnik najde omrežje - oba računalnika se pingata, vendar s prenosnikom preprosto ne morem dostopati do interneta.
Izklopil sem vse Zone Alarme, vendar ne pomaga.
A največja mora je pa to, da sem nesel v službo desktopa in vse - in je delalo.
Razmišljam da mogoče mi doma ne dela, ker se moram connectati, da pridem na ADSL (Connect) - v službi je pa dovolj če vtakneš kabel v računalo in internet dela...
Pliz help!
hoplit ::
hm.... žal nihče ne ve...
A mogoče kdo ve a se da nastaviti v XPjih, da se Siol ADSL avtomatsko connecta na net? torej brez Conection (Dial Up-a)?
A mogoče kdo ve a se da nastaviti v XPjih, da se Siol ADSL avtomatsko connecta na net? torej brez Conection (Dial Up-a)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ruter linksys wrt 54-gcOddelek: Omrežja in internet | 2136 (1866) | Vice |
» | router ter nastavitve SIOL ADSLOddelek: Strojna oprema | 8577 (8336) | nodes |
» | Katero omrežje uporabljate?Oddelek: Omrežja in internet | 2237 (1503) | AndrejS |
» | FTP dostop preko ADSL-ne dela od povsodOddelek: Omrežja in internet | 1607 (1446) | bojanu |
» | ANKETA:Kaksno povezavo v svet imate? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5076 (3945) | roCkY |