Forum » Omrežja in internet » Kako izbrisati iskane besede v eMule ?
Kako izbrisati iskane besede v eMule ?
DUKE4EVER ::
V "iskanju" na eMule imam vpisanih nekaj sto besed (ki sem jih vpisal za iskanje igric, filmov, programov, gonilnikov,slik, itd.) in me zanima kako naj te besede izbrisem ??? - ve kdo morda ?
Zelo me moti, ker vedno ko kaj iscem, se mi odpira stotine teh vpisanih besed zato prosim, če mi lahko kdo svetuje.
Lep pozdrav vsem na forumu !
Zelo me moti, ker vedno ko kaj iscem, se mi odpira stotine teh vpisanih besed zato prosim, če mi lahko kdo svetuje.
Lep pozdrav vsem na forumu !
He...
largie ::
ugasni mulo in izbriši datoteko
(mapa v kateri imaš mulo)\config\AC_SearchStrings.dat
ob ponovnem zagonu mule bi se morala na novo ustvarit.
(mapa v kateri imaš mulo)\config\AC_SearchStrings.dat
ob ponovnem zagonu mule bi se morala na novo ustvarit.
BlackHole ::
Lahko pa dotično datoteko odpreš v Notepadu in ročno pobrišeš ven, kar ne rabiš.
LP Marko
Tiger ::
Preferences -> Display -> pod auto completion (history function) klikneš na Reset gumb -> OK
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tiger ()
Kolos ::
Najhitreje če se prav spomnim je da se postaviš v iskalno polje in pritisneš kombinacijo Alt+Delete ali Ctrl+Delete mogoče celo Ctrl+Alt+Delete, nekaj takega...
HairyFotr ::
Lahko pa v nastavitvah pod display izklopiš Auto completion, pa se ti ta menu ne bo več odpirov.
Če pa hočeš samo spraznt ta spisek, je pa tm zravn gumb Reset.
Če pa hočeš samo spraznt ta spisek, je pa tm zravn gumb Reset.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mi lahko kdo reši podatke iz txtOddelek: Pomoč in nasveti | 2908 (2262) | sajmon |
» | Notepad++ v3.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4869 (3759) | Khey |
» | Opera, spletni brskalnik, ki je več kot toOddelek: Novice / Brskalniki | 6857 (6857) | Kaboom |
» | Kateri program za HTML programiranje oz. delanje HTML straniOddelek: Izdelava spletišč | 3481 (3277) | CaqKa |
» | Avtor Ctrl+Alt+Del zapušča IBMOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2144 (2144) | mrTwelveTrees |