Forum » Strojna oprema » Rabm prostorno ohisje
Rabm prostorno ohisje
Goldee ::
jst bi nucal eno pametno ohisje-prej sm imel u tem ohisju PII400 mhz in je blo ql, ma pow leta nazaj pa sm u taisto skatlo strpal (se zdej ne vem kako) xp2600+, z novim diskom, pekacem, dvdjem, ...
in rezultat je gretje, gretje, gretje,....
proc mi dela na 60C zmeri k je kaj toplo noter, zdej pa sm se grafo naviu in proc pol je pa sys temp kar visoka. tko da ce ma kdo kakga cifteka za zdilat, al pa kej podobno uporabnega naj to sporoc sem!!!
hvala
in rezultat je gretje, gretje, gretje,....
proc mi dela na 60C zmeri k je kaj toplo noter, zdej pa sm se grafo naviu in proc pol je pa sys temp kar visoka. tko da ce ma kdo kakga cifteka za zdilat, al pa kej podobno uporabnega naj to sporoc sem!!!
hvala
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
wuky ::
TT Xaser III ,
Chieftec Dragon ,
MODIFIKACIJA OHISJA ? ? ?
vec ventilatorjev lunknje ... ?
js mam DRAGON + modifikacije ker je blo prevelko segrevanje ... mam pa Athlon XP 2500+
Chieftec Dragon ,
MODIFIKACIJA OHISJA ? ? ?
vec ventilatorjev lunknje ... ?
js mam DRAGON + modifikacije ker je blo prevelko segrevanje ... mam pa Athlon XP 2500+
Goldee ::
ej a ves da to ohisje niti nima lukenj za vente tovarnisko? bi jih zrezow pri strani (luknje) sam pomoje se mi ne splaca, k bi dubu pocen lahk kako ohisje...?
moje je tako neumno da ima napajalec postavljen cez proc da se ja greje in zrak ne more krozit...
zakaj delajo tako sutasta ohisja??
moje je tako neumno da ima napajalec postavljen cez proc da se ja greje in zrak ne more krozit...
zakaj delajo tako sutasta ohisja??
And Now for Something Completely Different...
schurda ::
Eno zelo simpl in efektivno zadevo sem jaz naredil. BTW, temp je bla 65-70˙C. Čisto nad ventom od proca sem izrezal luknjo v ohišje (midi tower) in nanjo dal navaden 80mm vent. Rezultat: 15 ˙C razlike!!! (Prej sem imel vent na vhodu in izhodu - brez veze) )Jebeš vsa ohišja, ki imajo vente nekje pri strani. Če nimaš vode, potem je treba frišen zrak dovajat točno na proc in pika.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vodno - par vprasanjOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2074 (1490) | tec |
» | ventilator (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4911 (3356) | goku :) |
» | Kako bi vi utisali tole masinoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2205 (1936) | EjTi |
» | Moja nova zelo modificirana kišta in blok, veliko slik! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 18074 (13156) | the_unborn |
» | Kaj vse ste nardil z Abakom?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3602 (3170) | iCe |