» »

segrevanje procesorja zaradi USB ključa

segrevanje procesorja zaradi USB ključa

isliame1 ::

zdravo

ali mi lahko kdo razloži zakaj se mi procesor začne segravati takoj ko vtaknem usb ključ (Apacer HANDY STENO HT202-512MB) v usb.
ker lahko temperaturo spremljam na racunalniku, sem opazil da naraste cca v 1 minuti za 15°C , ce pa se zalaufam kak winamp in bsplayer, pa se ponavadi racunalnik zaustavi -sledi samo še reset(ma verjetno zascito proti pregrevanju ).
proc je AMD 3400+ plata pa je Epox, zdijo se mi vse stvari dovolj dobre da takih problemov ne bi smelo bit.
kaj mislite da je krivo in kako bi resu problem.
hvala
l.p. Matej

Brane2 ::

Procesor ti je verjetno slabo hlajen.

Poglej, če ti vent na hladilniku dela, če se stvar ni nažrla prahu ali pa haldilnik na spodnji strani ni povsem raven in pravilno namazan s pasto...
On the journey of life, I chose the psycho path.

OZZY ::

Kok je pa proc obremenjen, ko vstaviš ključ. DA ne gre iz 0 na 100% ????????
Go with the flow.

isliame1 ::

na zacetku sem tudi sam mislil da je slabo hlajenje, ampak ocitno da ni to problem, ker mi drugace dala v redu, pa ugotovil sem se to, da mi ostale naprave ki jih priklopim na usb ne povisajo temp.
vse kaze da je neki na usb flashu
a se da kje stestirat te zadeve?
kolk procesorske moci mi pa zasede usb flash pa bom zvecer pogledal, ko pridem domov.

samo se vprasanje: ali je mogoce problem v napajalniku-a je preslab.
men se ne zdi. je 450w sam gor mam pa priklopljeno: 2 sata diska, pekac, 1 navaden disk, tipkovnico miš dlančnik pa grafo ati 9200, to je pa vse.

l.p. matej

Caligula ::

Ma verjetno ti explorer zacne srat, ko prikljucis kljuc in ti procesor obremeni 100%. To je softwerski problem. Windowsi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows clean install (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
577848 (6692) BorutK-73
»

TV Star T1000 - DVB-T in media predvajalnik

Oddelek: Zvok in slika
309549 (7913) asterix2000
»