Forum » Pomoč in nasveti » problem z brisanjem AVI
problem z brisanjem AVI
droid ::
imam na disku en film ki mi porabi brezveze prostor na disku pa ga noče zbrisat, oziroma ko dam delete, rename... mi napiše da nek program uporablja ta fail pa nimam nobenga progroma uklopljenga. če pa dam properties zašteka.
kako bi lahko to sranje zbrisal?
kako bi lahko to sranje zbrisal?
- spremenil: Predator ()
overlord_tm ::
probaj bootat v varnem načinu in zbrisat
al pa z ctrl+alt+del ustav vse nepotrebne procese in potem zbriš
al pa z ctrl+alt+del ustav vse nepotrebne procese in potem zbriš
M4TECH ::
To je verjetno zato ker ti dela v winsh preview. Da se nakako to onemogiciti v regystriju.
Predator ::
najprej si probaj izklopit avi preview ( start -> run -> regsvr32 /u shmedia.dll ), ce ne dela z process explorer poglej kaj uporablja file;
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
borutz ::
meni v vecini primerov pomaga da file oznacim nato ctrl+x(ga izrezem)nato pa samo se tipka delete in gre v kos nato pa samo se spraznem kos in problem resen.
hdi ::
Windowsi Xp imajo problem pri brisanju AVI datotek.
Rešitev!
1. Zaženeš regedit
2. Poiščeš [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\SystemFileAssociations\.avi\shellex\PropertyHandler
3. Zbrišeš PropertyHandler z vso vsebino
HDI
Rešitev!
1. Zaženeš regedit
2. Poiščeš [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\SystemFileAssociations\.avi\shellex\PropertyHandler
3. Zbrišeš PropertyHandler z vso vsebino
HDI
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z cut/copy/paste/move v Windows XP proOddelek: Operacijski sistemi | 1191 (1014) | smejko18 |
» | Pri brisanju fajla mi CPU nabije na 100%Oddelek: Pomoč in nasveti | 967 (887) | ender |
» | avi broken file - se ne da zbrisat. pomoč?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 884 (829) | OZZY |
» | Kako izkljucit preview media datotek v explorerju?Oddelek: Operacijski sistemi | 997 (908) | bf4ed |
» | Windows XP in AVI datotekeOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3234 (3234) | AtaStrumf |