» »

Ko printer ne potegne več papirja

Ko printer ne potegne več papirja

Go-ahead ::

Moj printer ne potegne več papirja. Sicer gre res za predpotopno varianto HP690 c+, vendar ne bi rad kupoval novega. Imam še dve polni črni kartuši. Ko sem si ga malce pobliže ogledal sem opazil, da ima v notranjosti črna gumijasta kolesa, katera verjetno potegnejo papir pred tiskalno glavo. S kakšno kemikalijo povrneš guimi njene lastnosti? Morebiti je to glicerol????? Pa da namažem pa da ponovno dela!!!

Vikking ::

namaži koleščke z olje... /joke :)

Na tistih gumijastih koleščkih se ti s časoma naredi, takšna svetla progra, vzami vodo in brisačo, ter vse koleščke zdrgni!!!

Mazanje koleščkov z marmelado, medom, bingloljem... odsvetujem!!!!

kalcek16 ::

Tudi jaz imam isti problem na printerju HP Deskjet 670 C. Kva pa če bi jih z kakšenmu alkoholom spucu?

ziga car ::

nevem a vm se vrtijo koleščka al ne, men se sam useen ne potegnejo papirja. list moreš mal zavihat na gor na unmu koncu ki ga daš u printer pol pa ga prime.
Žiga

Go-ahead ::

Namazal sem jih z sredstvom, ki se uporablja za zaščito pnevmatik, točno ne vem kako se imenuje. V prvi fazi mi ni potegenilo nobenega lista več, kasneje ko se je vse skupaj malce osušilo, pa vsake toliko časa potegne kakšen papir. Danes ko pridem domov bom ponovno preveril.

jurre ::

hm,moj HP 690C+ pa je zacel cudno tolcti med tiskanjem, kot da bi se kartusa zaletevala ob nekaj?:\ pa to kakor kdaj, vcasih ropota vcasih ne...ksna ideja kaj bi lahko bilo ali bo crknlo vse skupaj?

schurda ::

Alkohol komot rabiš, najboljše izopropilca, ker veže vodo in hitro suši. Gumico je treba sčistit, da ne bo umazana od prahu.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)

boych ::

Jaz mam pa lih kontra problem in mi laser potegne kar vse na enkrat in moram dajati enega po enega notri!

Se da tu kaj naredit ali spucat???
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD

Daedalus ::

Valčki za papir so fuč. Lahko greš pa kupiš nove, kaj drugega se ne da narest.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

gzibret ::

Pjebi:

koleščke mate zamaščene. Treba jih je očistit s kakim topilom. Najboljši je alkohol, lahko pa tudi aceton. Pol pa bo delal 100%!
Vse je za neki dobr!

schurda ::

Boych, kateri laser imaš?
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HP LaserJet - Odtisi koleščka na listu

Oddelek: Pomoč in nasveti
81055 (963) Brilko
»

HP samo originalne kartuse

Oddelek: Strojna oprema
7914 (804) stromar
»

Tiskalnik Canon Pixma i1500 ali raje kaj drugega?

Oddelek: Kaj kupiti
202208 (1917) Dead_Eye
»

HPjevi inkjeti so crap...

Oddelek: Strojna oprema
392771 (2154) Brane2
»

Koliko barve porabi tiskalnik?

Oddelek: Pomoč in nasveti
162817 (2535) |GrEgOr|

Več podobnih tem