Forum » Izdelava spletišč » ASP noče pisat na disk
ASP noče pisat na disk
IR Babun ::
Imam en velik problem, saj mi na enmu notebooku nobena web aplikacija noče uploadat datotek, ko pride do zapisovanja na disk, se ustavi (progress bar se ne premakne nikamor) in ne javi nobene napake, razen script timeout-a po določenem času.
Na vseh ostalih računalnik dela normalno, tako da problem ni v kodi, ker sem poiskusil že več drugih aplikacij.
Problem mora biti v IIS-ju (5.0), ali Windowsih (XP - SP2).
Notebook je namenjen prezentacijam in me bo direktor fentu, ce mu ne zrihtam .
Tak, da če je že kdo imel podoben problem, naj mi prosim pomoga.
Na vseh ostalih računalnik dela normalno, tako da problem ni v kodi, ker sem poiskusil že več drugih aplikacij.
Problem mora biti v IIS-ju (5.0), ali Windowsih (XP - SP2).
Notebook je namenjen prezentacijam in me bo direktor fentu, ce mu ne zrihtam .
Tak, da če je že kdo imel podoben problem, naj mi prosim pomoga.
Bob Rock ::
Ce rpav razumem, se je men dogaja podobnol, ko sn pozabo izklopit ReadOnly v IISju za datoteko, v katero sn hoto pisat, pa Scripts and executibles nisn mel vklopljeno.
IR Babun ::
V IIS-ju sem dal vse možne pravice, na mapi v katero hočem pisat sem tut dal vse možne pravice na sharing in security, pa ne jebe 5 posto
SCREW THE GOVERNMENT
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ASP.NET pisanje datotekeOddelek: Programiranje | 1110 (988) | King80 |
» | Pol milijona pohekanih spletnih strežnikov - med njimi tudi slovenski!Oddelek: Novice / Varnost | 5954 (3885) | poweroff |
» | localhostOddelek: Izdelava spletišč | 1152 (1021) | CWIZO |
» | CodePlex ter SharePoint Server 2007Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3580 (3194) | Matevžk |
» | Tezava pri prenosu datoteke preko httpOddelek: Omrežja in internet | 1191 (1037) | Microsoft |