Forum » Programska oprema » wu-ftp (linux)
wu-ftp (linux)
lilla1 ::
Pri dodgraditvi linux streznika (RH7.3 na Fedoro) ne dela mi ve c ftp (wu-ftp). Ali mi lahko nekdo pomaga, kje se nahajajo inicializacijske datoteke, nastavitve itn.
Lilla
Lilla
Ne bos verjel ampak tega direktorija ni :)
fajli za wu-ftp(ftpaccess, ftpconversions, ftpgroups, ftphosts, ftpusers) so direkt v /etc.
V /etc/services so vrstice za ftp:
ftp-data 20/tcp
ftp-data 20/udp
# 21 is registered to ftp, but also used by fsp
ftp 21/tcp
ftp 21/udp fsp fspd
Fajla inetd.conf (da vidim kaksno pot ima di ftp) pa ne najdem v /etc. Najbrz je instalirano malo drugace. Kako pa ga lahko najdem? :)
fajli za wu-ftp(ftpaccess, ftpconversions, ftpgroups, ftphosts, ftpusers) so direkt v /etc.
V /etc/services so vrstice za ftp:
ftp-data 20/tcp
ftp-data 20/udp
# 21 is registered to ftp, but also used by fsp
ftp 21/tcp
ftp 21/udp fsp fspd
Fajla inetd.conf (da vidim kaksno pot ima di ftp) pa ne najdem v /etc. Najbrz je instalirano malo drugace. Kako pa ga lahko najdem? :)
Gandalfar ::
si preprican da ima fedora inetd in ne kaksne lastne pogruntavscnie (podobno kot ima drugacen cron, itd.)
v bistvu nisem.
Nimam pojma, pa tudi nobeno pametno dokumentacijo nisem nasla za fedoro. Instaliral mi ga je en kolega...
Nimam pojma, pa tudi nobeno pametno dokumentacijo nisem nasla za fedoro. Instaliral mi ga je en kolega...
BigWhale ::
Precej bi se ti splacalo zabrisat wuftpd stran in uporabiti proftpd, kaj pa vem.. Poglej, ce ima fedora moznost za proftpd, ki potem tece kot standalone server..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | clarkconnect rabim poomoč pri inštaliranju! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16608 (8147) | Gapi |
» | ProtFtp Passive mode in iptablesOddelek: Programska oprema | 2256 (2078) | SasoS |
» | Slackware Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4439 (3356) | tx-z |
» | Osebni server in bnc-jiOddelek: Omrežja in internet | 1843 (1263) | CCfly |
» | Kako postaviti streznik v Linuxu - PureFTPdOddelek: Operacijski sistemi | 976 (938) | CCfly |