Forum » Pomoč in nasveti » Vse moje težave z CD/DVD-RW...
Vse moje težave z CD/DVD-RW...
Rokomah ::
....so rešene
Nekaj zadnjih dni sem obupano prosil za pomoč, ker nisem vedel kaj se dogaja z mojimi novimi pekači, ki nikakor niso hoteli zapisovati. Kar nekaj sem jih nesel nazaj kot reklamacijo in na koncu sem se le nakako dokopal do rešitve !
Vso tehnično znanje in vaša pomoč ni zalegla, ker očitno, na koncu so bili....... neustrezni CDji
Kdo bi si mislil, da lahko neustrezni CDji naredijo tako sranje
No sedaj veselo zapisujem na nove CDje in vse je OK
Bodite pozorni kakšne CDje tiščite v vaše pekače. Mene je to stalo 14 dni iskanje tehnične ali programske napake
Nekaj zadnjih dni sem obupano prosil za pomoč, ker nisem vedel kaj se dogaja z mojimi novimi pekači, ki nikakor niso hoteli zapisovati. Kar nekaj sem jih nesel nazaj kot reklamacijo in na koncu sem se le nakako dokopal do rešitve !
Vso tehnično znanje in vaša pomoč ni zalegla, ker očitno, na koncu so bili....... neustrezni CDji
Kdo bi si mislil, da lahko neustrezni CDji naredijo tako sranje
No sedaj veselo zapisujem na nove CDje in vse je OK
Bodite pozorni kakšne CDje tiščite v vaše pekače. Mene je to stalo 14 dni iskanje tehnične ali programske napake
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC LabelFlashOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 6352 (3774) | r0b3rt |
» | Burning dvd - pomoč prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 889 (755) | airmiki50 |
» | Ali je pekač pokvarjen??!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 856 (621) | Edelweiss |
» | Smartbuy - nateg? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6538 (4449) | pingo76 |
» | TEAC CDW548EOddelek: Pomoč in nasveti | 981 (865) | Jochaan |