Forum » Izdelava spletišč » e107 in phpBB
e107 in phpBB
jl ::
Pozdravljeni,
zanimam me, kako naj vstavim phpBB v e107, se pravi, ko bi se kliknilo na forum bi se odprl phpBB forum (znotraj e107). Zanima me tudi, kje je mogoče spreminjati stran e107, da bi odstranil oz. preimenoval določene gumbe.
Hvala in lp
zanimam me, kako naj vstavim phpBB v e107, se pravi, ko bi se kliknilo na forum bi se odprl phpBB forum (znotraj e107). Zanima me tudi, kje je mogoče spreminjati stran e107, da bi odstranil oz. preimenoval določene gumbe.
Hvala in lp
jl ::
OK to sem zdej zrihtal, mimogrede ne da se vključit phpBB foruma v e107, lahko pa vpišeš link do njega in ti ga odpre... Zdej imam pa sledeč problem, portal mi na lokalnem računalniku dela, ko pa se hočem povezati z drugega računalnika (lokalna mreža preko routerja) in vpišem ip od računalnika na katerem teče apache,... mi začetno stran apache-ja najde, ko pa dodam direktorij kjer je e107, mi pa ne najde ničesar. Zanima me , a bi moral v kakšni datoteki od e107 nastavit ip mojega računalnika?
Hvala in lp
Hvala in lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jl ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | e107 slovenski jezikOddelek: Izdelava spletišč | 5268 (3929) | PiyoniR |
» | Kako narediti forumOddelek: Izdelava spletišč | 3609 (3387) | Darkiii |
» | izdelava portala - najboljša skripta?Oddelek: Izdelava spletišč | 2347 (1738) | Looooooka |
» | Preoblikovanje html strani v portalOddelek: Izdelava spletišč | 1487 (1276) | roli |
» | Portali?!?Oddelek: Izdelava spletišč | 3190 (2340) | gregy |