Forum » Pomoč in nasveti » Linux Guarddog ne vidim izvirnega IP-ja
Linux Guarddog ne vidim izvirnega IP-ja
romeo ::
Strokovnjaki, lep pozdrav!
Imam problem, ki gre nekako takole....
Imam računalnik, na katerem je naložen OS Fedora Core 2, ki služi kot gateway za internet in firewall. V njem sta dve mrežni karici, LAN 192.168.11.3 in kartica na katero je priklopljen modem 192.168.0.1. Uporabljam program Guarddog in Guidedog. Vse dela odlično, nimam težav, razen tega, da mi pri forvardiranju naslovov..konkretno če se kdo od zunaj priklopi na moj WINDOWS strežnik za mail...ne pokaže njegovega originalnega naslova, ampak naslov gateway-a 192.168.11.1.
Glede na to, da sem nov kar se Linuxa tiče..bi prosil za kakšen nasvet, da mi bo prikazal izvirne naslove, ki trkajo na moja vrata....
Hvala za odgovore,
LP
Romeo
Imam problem, ki gre nekako takole....
Imam računalnik, na katerem je naložen OS Fedora Core 2, ki služi kot gateway za internet in firewall. V njem sta dve mrežni karici, LAN 192.168.11.3 in kartica na katero je priklopljen modem 192.168.0.1. Uporabljam program Guarddog in Guidedog. Vse dela odlično, nimam težav, razen tega, da mi pri forvardiranju naslovov..konkretno če se kdo od zunaj priklopi na moj WINDOWS strežnik za mail...ne pokaže njegovega originalnega naslova, ampak naslov gateway-a 192.168.11.1.
Glede na to, da sem nov kar se Linuxa tiče..bi prosil za kakšen nasvet, da mi bo prikazal izvirne naslove, ki trkajo na moja vrata....
Hvala za odgovore,
LP
Romeo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | wireles mi nagaja :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 2486 (2044) | mulc007 |
» | Vzpostavitev strežnika (ubuntu)Oddelek: Omrežja in internet | 6950 (6151) | s6c-gEL |
» | IP usmerjanje podatkov - nalogeOddelek: Šola | 2556 (2195) | Invictus |
» | router asus WL550ge, ARP tabela in WOLOddelek: Omrežja in internet | 1729 (1583) | mNeRo |
» | dd-wrt in static IPOddelek: Omrežja in internet | 1620 (1537) | roli |