Forum » Pomoč in nasveti » Problem pri zaganjanju iger!
Problem pri zaganjanju iger!
gigaherz ::
Imam naslednji problem: vsakič ko zaženem bilokatero igro, se mi PC resetira. V čem je problem?
"Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul
ash nazg thrakatuluk, agh burzum-ishi krimpatul"
Po mojem sploh ni važna, ker mi do zdaj ni delalo nobenih težav. Opazil sem še naslednje; ko odprem nov zavihek v mozilli, se mi tudi resetira.
Tilen ::
Jah ce ni vazna pol si pa sam pomagaj. Mislim. Doh. Folk ti bo lazje pomagal ce bo vedel konfiguracijo. Do zdaj ni tezav, zdaj pa so. In forumasi poznajo potencialne krivce za taksno in ono delovanje.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Če pa res ni pomembna. Drugače sem pa, prej ko sem šel v dom, izklopu Zone Alarm, NOD32 in še eno aplikacijo v Task Mannagerju, in potem sem lahko zagnal igro, vendar se mi je mudilo in nisem testiral, katero od teh stvari moram res izklopit.
mohha53 ::
Ni pomembna config?? Pa ves kako deluje RAM?? Tale bo verjetno kriv!! Ce poves kaksnega in koliko ga imas?? Ce kaj navijas?? Kaksen je napajalnik?? Kako je s hlajenjem??
Kot da bi sel zdravniku z vrocino in omedlevico, pa bi mu rekel, da te ne treba pogledat, ker je bilo prej cisto vse v redu?? Povej in pomoc ti bo dodeljena, hehe!!
Myk
Kot da bi sel zdravniku z vrocino in omedlevico, pa bi mu rekel, da te ne treba pogledat, ker je bilo prej cisto vse v redu?? Povej in pomoc ti bo dodeljena, hehe!!
Myk
"Never touch a running system!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri laptop?Oddelek: Kaj kupiti | 4065 (3119) | solatko |
» | Gamerski comp do 1200 € (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4284 (3237) | Pepc619 |
» | Gamer konfiguracija?Oddelek: Kaj kupiti | 1980 (1336) | jest10 |
» | Nov računalnik za 2D oblikovanjeOddelek: Kaj kupiti | 1324 (941) | Picero |
» | "lsass.exe - System Error" napaka že spravlja v obupOddelek: Operacijski sistemi | 1841 (1548) | Paramedic |