Forum » Omrežja in internet » multiuser na webu
multiuser na webu
gobice ::
Hi.
A ima kdo kakšno idejo, kako rešit tale problem:
imam www stran, za katero želim, da bi jo urejalo več ljudi na naslednji način: vsak od njih naj bi imel dostop le do enega direktorija (s passwordom). Se to da rešiti s kakšnim trikom FTPja, ali se da to narediti kako drugače (php, kakšen program...) ?
Hvala za pomoč
A ima kdo kakšno idejo, kako rešit tale problem:
imam www stran, za katero želim, da bi jo urejalo več ljudi na naslednji način: vsak od njih naj bi imel dostop le do enega direktorija (s passwordom). Se to da rešiti s kakšnim trikom FTPja, ali se da to narediti kako drugače (php, kakšen program...) ?
Hvala za pomoč
Ne vsi naenkrat, pa eden čez druzga
A nimate idej, a sem nejasno napisal? Ker sem preprican, da se ta problem da nekak resit, samo jest ne znam :'(
Prosiiim?
A nimate idej, a sem nejasno napisal? Ker sem preprican, da se ta problem da nekak resit, samo jest ne znam :'(
Prosiiim?
DeViCeD ::
Jah vse se da, lahko tud s FTP-jem ce das vsakemu svojga userja, lahko si tud PHP "vmestnik" nardis, ali na nevem kater nacin. Moznosti je veliiiko!
Lp,
Dejan
Lp,
Dejan
So, if I press C, E and G I play C?
Ahm, samo problem je, ker jaz gostujem na enem free serverju. Kako bi to tam naredu s ftpjem?
A s phpjem bi pol lahko razdelil webspace na vec ljudi, vsak svoj direktorij? A mi das samo kaksen namig, prosim, pol pa neham sprasevat :)
A s phpjem bi pol lahko razdelil webspace na vec ljudi, vsak svoj direktorij? A mi das samo kaksen namig, prosim, pol pa neham sprasevat :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | clarkconnect rabim poomoč pri inštaliranju! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16579 (8118) | Gapi |
» | Hack-It! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10943 (3962) | purgovich |
» | Slackware Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4424 (3341) | tx-z |
» | Linux in dovoljenjaOddelek: Operacijski sistemi | 1095 (1012) | hruske |
» | IIS FTPOddelek: Omrežja in internet | 1008 (859) | CaqKa |