Forum » Loža » Sex v zameno za vstopnico !
Sex v zameno za vstopnico !
Vuco ::
Vstopnice v zameno za seks
Berlin, 16.6.2001 (© STA) Nemška spletna stran www.Thema1.de je v zameno za spolni odnos z enim od njenih sodelavcev ponudila eno vstopnico za popolnoma razprodani koncert Madonne, ki bo naslednji teden v Berlinu. Prijavilo se je 22 kandidatov, med njimi 12 moških, 6 žensk in 4 homoseksualne osebe. Ob prijavi so morali priložiti tri svoje gole fotografije ter navesti najljubše spolne prakse. Predstavnik spletne strani Thema1 Bernd Heusinger je izjavil, da v ponudbi ni bilo nič ilegalnega, saj prostitucija v Nemčiji ni ilegalna, bralci pa so se na ponudbo odzvali prostovoljno.
Le kaj se bojo l'dje na tem svet se zmisnili ?!
Berlin, 16.6.2001 (© STA) Nemška spletna stran www.Thema1.de je v zameno za spolni odnos z enim od njenih sodelavcev ponudila eno vstopnico za popolnoma razprodani koncert Madonne, ki bo naslednji teden v Berlinu. Prijavilo se je 22 kandidatov, med njimi 12 moških, 6 žensk in 4 homoseksualne osebe. Ob prijavi so morali priložiti tri svoje gole fotografije ter navesti najljubše spolne prakse. Predstavnik spletne strani Thema1 Bernd Heusinger je izjavil, da v ponudbi ni bilo nič ilegalnega, saj prostitucija v Nemčiji ni ilegalna, bralci pa so se na ponudbo odzvali prostovoljno.
Le kaj se bojo l'dje na tem svet se zmisnili ?!
whatson ::
ljudje so se pripravljeni prodat... kar tako.. damnit
me prav zanima kako je zadeva zgledala...
me prav zanima kako je zadeva zgledala...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
Elemen_T ::
Heh, ja no, why not.
Jest bi se tudi šel dal dot (s kakršnokoli žensko da se razumemo), če bi me lahko transportirali v leto 69 na WoodStock
Jest bi se tudi šel dal dot (s kakršnokoli žensko da se razumemo), če bi me lahko transportirali v leto 69 na WoodStock
Tomi ::
Elemen_T: si prepičan, da bi bila vsaka v redu? Jaz ne bi bil..
Ozzy: kdo je pa rekel, da jih mogoče že ne? Kriminal je hitro našel internet za svoje delo
Ozzy: kdo je pa rekel, da jih mogoče že ne? Kriminal je hitro našel internet za svoje delo
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vračilo blaga,.-Zveza potrošnikov slovenijeOddelek: Loža | 3749 (3028) | gregork |
» | Zahod bojkotira pakistansko internetno cenzuroOddelek: Novice / NWO | 18361 (16748) | BlueRunner |
» | Plače nogometaševOddelek: Loža | 3145 (2785) | Alexius Heristalski |
» | Posredniške trgovine na spletuOddelek: Izdelava spletišč | 1320 (1166) | gregy |
» | What the f--- do you think you're doing? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5980 (4423) | msmiha |