Forum » Igre » PS2 Download-ana igar (težave)
PS2 Download-ana igar (težave)
caso ::
Živjo!
Imam težave, in sicer ko sem zlowdal iz SVCPlaze igro za PS2 jo enostavno po Extraktanju ne morem posneti tako da bi kolegu, ki ima PS2, delovala pravilno. Kljub temu da ima kolega čip ki mu omogoča igranje kopiranih iger.
Enostavno ne vem na kaj moram biti pozoren, saj sem 4,3 GB igro " po moje pravilno zapekel na DVD " vendar ne deluje.
Vsem, ki boste podali odgovore že v naprej hvala in L.P.
CASO
Imam težave, in sicer ko sem zlowdal iz SVCPlaze igro za PS2 jo enostavno po Extraktanju ne morem posneti tako da bi kolegu, ki ima PS2, delovala pravilno. Kljub temu da ima kolega čip ki mu omogoča igranje kopiranih iger.
Enostavno ne vem na kaj moram biti pozoren, saj sem 4,3 GB igro " po moje pravilno zapekel na DVD " vendar ne deluje.
Vsem, ki boste podali odgovore že v naprej hvala in L.P.
CASO
Človeško se je motiti, neumno pa je vztrajati v napaki!
Caso
- zaklenil: Gandalfar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj se je zgodilo z novodbnimi konzolami? (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 13244 (10077) | hojnikb |
» | Guitar Hero 3: Legends of Rock (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8873 (5938) | dinozaver7 |
» | [ps2] Igranje NTSC iger na PAL televizijiOddelek: Konzole | 1723 (1657) | Gr0unD Zer0 |
» | Xbox 360 - morebitne nove težave (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 10670 (7664) | ganzi |
» | Stran o konzolahOddelek: Omrežja in internet | 1477 (1261) | YouR MaMa |