Forum » Kaj kupiti » Proizvajalec grafične
Proizvajalec grafične
Silencer ::
pozdravjeni, mene zanima, če mate kak nasvet pri nakupu grafične in izbiri proizvajalca..
Torej odločil sem se za nakup X800pro, zdej sem nekje razdeljen med odločitvijo o proizvajalcu.. In sicer imam na izbiro med : Gigabyte in Asus.. na nekem drugem forumu pravijo naj vzamem Asus, ker naj bi bila grafikulja boljša.
Prodajalec pa mi je svetoval Gigabyte.. Ker naj bi bila boljša, poleg tega pa je še dražja za 10k - Asuska od Gigabyte.. Razlika, ki jo jaz opazim je samo v tem da ti Asus da zraven še webcam in slušalke z mikrofonom..
Po pravici povedano mi je vseeno za tiste slušalke in webcam ker oboje že imam, če pa se izkaže Asuska za boljšo izbiro, potem dam tudi tistih 10k več in kupim tudi tisto še zraven..
prosim samo ne odgovorov na stil : "Kupi GF 6800GT", ker sem se že odločil za tip grafične, samo znašel sem se pred to dilemo..
Lp in hvala za odgovore..
Torej odločil sem se za nakup X800pro, zdej sem nekje razdeljen med odločitvijo o proizvajalcu.. In sicer imam na izbiro med : Gigabyte in Asus.. na nekem drugem forumu pravijo naj vzamem Asus, ker naj bi bila grafikulja boljša.
Prodajalec pa mi je svetoval Gigabyte.. Ker naj bi bila boljša, poleg tega pa je še dražja za 10k - Asuska od Gigabyte.. Razlika, ki jo jaz opazim je samo v tem da ti Asus da zraven še webcam in slušalke z mikrofonom..
Po pravici povedano mi je vseeno za tiste slušalke in webcam ker oboje že imam, če pa se izkaže Asuska za boljšo izbiro, potem dam tudi tistih 10k več in kupim tudi tisto še zraven..
prosim samo ne odgovorov na stil : "Kupi GF 6800GT", ker sem se že odločil za tip grafične, samo znašel sem se pred to dilemo..
Lp in hvala za odgovore..
Don't be surprised if someday, somewhere, someone steps
up to you and says: "You're an asshole!!"
Silencer ::
Hm.. se nikomur ne zdi odgovarjat na tole ali je nezanimivo vprašanje?
Sem videl da ste se v nekih drugih temah pogovarjali da je preveč vprašanj glede nakupov grafične.. Mene ne zanima ali je boljši GF ali R, mene zanima smo če kdo ve če je kaj razlike med temi navedenimi proizvajalci? razen samega paketa, ki ga ob nakupu dobiš..
Lp
Sem videl da ste se v nekih drugih temah pogovarjali da je preveč vprašanj glede nakupov grafične.. Mene ne zanima ali je boljši GF ali R, mene zanima smo če kdo ve če je kaj razlike med temi navedenimi proizvajalci? razen samega paketa, ki ga ob nakupu dobiš..
Lp
Don't be surprised if someday, somewhere, someone steps
boštjan ::
a lahko podaš točne linke modelov obeh kart
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Matična z vgrajeno grafiko - nasvet!Oddelek: Kaj kupiti | 2569 (1971) | Dr_M |
» | Prosim za komentar konfiguracije za 2000€Oddelek: Kaj kupiti | 1359 (1359) | kixs |
» | Katero maticno plato kupiti ??? asus vs dfiOddelek: Kaj kupiti | 2366 (1610) | DominusSLO |
» | Vprašanja glede NF7-S in EP-8rda3+Oddelek: Kaj kupiti | 1661 (1247) | GUFY |