Forum » Navijanje » Navitje preko BIOSA
Navitje preko BIOSA
MaD_Mavr0 ::
>> Zanima me zakaj se mi računalnik noče več zagnat;
takoj ko spremenim multiplajer na 6 in FSB na 133 se noče več zbudit, pa tudi monitor se izklopi; tako, da moram preko tipke "insert" vstopiti v bios ponovno....
Imam Athlon 800(Not OCjet); ABIT KT7a, 256Mb rama, ...
>>Upam, da nisem ponovno pogrel .... <<
takoj ko spremenim multiplajer na 6 in FSB na 133 se noče več zbudit, pa tudi monitor se izklopi; tako, da moram preko tipke "insert" vstopiti v bios ponovno....
Imam Athlon 800(Not OCjet); ABIT KT7a, 256Mb rama, ...
>>Upam, da nisem ponovno pogrel .... <<
>>Saj AMD-ji niso odklenjeni na multiplajere navzdol....
Mislim, da voltaža ni fora tu...???
A je lahko Ram ?
Mislim, da voltaža ni fora tu...???
A je lahko Ram ?
VASkO ::
hja, seveda so AMDji ZAKLENJENI za KAKRSNOKOLI spreminjanje mnozilnika, tako, da ti zaradi spremembe mnozilnika ne POSTa, ce nimas pobarvanih L1.
Za kakrsnokoli spreminjanje mnozilnika moras pobarvati mosticke L1 ali po domace povedano, odkleniti moras procesor.
Za kakrsnokoli spreminjanje mnozilnika moras pobarvati mosticke L1 ali po domace povedano, odkleniti moras procesor.
msmiha ::
Pa ne sam, da moraš povarbat L1. Če ti potem ne gre pač ne gre bol navzdol vsak procesor ma zgornjo in spodnjo mejo
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
|KoRn| ::
Hmm dejte mi prosim povedat neki... jaz mam odklenjen procesor (Duron) ->L1 mostički pofarban, tko kot treba <- ampak lahko spreminjam FSB, po množilniku, gre pa lahko samo navzdol... tko kot da bi bil samo navzdol odklenjen... help!
Freak on a leash!
Te že nisi pofarbal tako kot bi moral....
>>Jaz mislim, da si nekje slabo počrnil, pa ti zato ne dela
Multiplajer gor in dol !
>>Jaz mislim, da si nekje slabo počrnil, pa ti zato ne dela
Multiplajer gor in dol !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | spreminjanje množolnika na nforce 2 čipovjuOddelek: Navijanje | 1410 (1079) | Judge |
» | Rezanje povezav L1 na duronuOddelek: Navijanje | 1423 (1067) | franci |
» | L6 MOSTIČKI NA DURONU ZA MULTIPLAYEROddelek: Navijanje | 794 (708) | msmiha |
» | Neuspešno rezanje mostičkovOddelek: Navijanje | 1507 (1231) | ChiefThunder |
» | Bravanje l1 mostičkovOddelek: Navijanje | 1334 (1093) | SaTaNIsT |