Forum » Sedem umetnosti » Tribal znaki
Tribal znaki
DimmniBurek ::
Rabu bi nekaj teh tribal znakov, kkšna stran bi prišla prav
Sam sem iskal v stricu googlu pa ne najde nč kej dost, kako se sploh reče tem znakom "pravilno"
Še ena lepa slikca:
Sam sem iskal v stricu googlu pa ne najde nč kej dost, kako se sploh reče tem znakom "pravilno"
Še ena lepa slikca:
There Is No Stronger Drug Than Reality
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
m.i.h.a. ::
Jaz bi tudi imel kaj takega.
Glede tribal znakov pa poglej tole, če ti je všeč tribal flame.
Tole so rezultati v obliki slik, na prvi strani pod linki je tudi stran s tatooji.
Upam, da sem kaj pomagal.
Glede tribal znakov pa poglej tole, če ti je všeč tribal flame.
Tole so rezultati v obliki slik, na prvi strani pod linki je tudi stran s tatooji.
Upam, da sem kaj pomagal.
Hja, lahko kar ignoriraš zgornji post, ker ni tam nič pametnega.
Raje se odpravi sem:
Tattoo museum
Samo klinc ko je za plačat.
EDIT:
v googlu išči z tatto pictures in boš dobil nekaj naslovov, kateri imajo tudi tribal tattoje.
Raje se odpravi sem:
Tattoo museum
Samo klinc ko je za plačat.
EDIT:
v googlu išči z tatto pictures in boš dobil nekaj naslovov, kateri imajo tudi tribal tattoje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m.i.h.a. ()
DimmniBurek ::
Ma jest ne rabm za tatoo, da nebo kdu mislu, rabm eno glavo al neki tazga, lohk je sam krneki-par črt za na stranico-če bo kej res lepga, če ne bom sam luknjo naredu
There Is No Stronger Drug Than Reality
Vem da ne rabiš tega za tatto, ampak stvar je taka, da tole malokdo riše kar tako v tri krasne, ampak tole počne z določenim namenom. Torej take stvari rišejo na avtomobile, nage riti, compe,... torej si boš moral z njimi pomagat in iz njih potegnit tebi všečnega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TattooOddelek: Loža | 21145 (1570) | kr3ten |
» | Tribal Stripes etc.Oddelek: Loža | 1035 (901) | DimmniBurek |
» | House mixOddelek: Sedem umetnosti | 2637 (2023) | Ciklamen |
» | Moja nova kreacija. Začetek (Slike)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2167 (1171) | francka45 |
» | Kaksna zvrst glasbe je to?Oddelek: Sedem umetnosti | 1342 (1074) | BigWhale |