Forum » Loža » Tribal Stripes etc.
Tribal Stripes etc.
Ciklamen ::
Serbus.
Potrebujem stran, ali pa nekoga morda, ki ima Tribal Stripes-e odlične kakovosti (HIgh Quality), čim večjega.
Ni pa nujno, da so samo Tribal Stripes-i, lahko je več vrst (tudi ogenj ali kaj podobnega).
Za pomoč se že v naprej zahvaljujem.
Potrebujem stran, ali pa nekoga morda, ki ima Tribal Stripes-e odlične kakovosti (HIgh Quality), čim večjega.
Ni pa nujno, da so samo Tribal Stripes-i, lahko je več vrst (tudi ogenj ali kaj podobnega).
Za pomoč se že v naprej zahvaljujem.
- End of the Post ->
bluefish ::
poglej na DeviantArt.
Večje kvalitet so pa dostopne preko raznih strani z vektorskimi gradivi. Seveda žal ne zastonj.
Google bi seveda tudi znal pomagati.
Večje kvalitet so pa dostopne preko raznih strani z vektorskimi gradivi. Seveda žal ne zastonj.
Google bi seveda tudi znal pomagati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Ciklamen ::
Sem pogooglal že malo, pa ne najdem nič pametnega razen to za avtomobile.
Deviantart sem že prečesal, še kaj druga?
Deviantart sem že prečesal, še kaj druga?
- End of the Post ->
DimmniBurek ::
Hmm, mogoče to glede igrce sploh ni tko slaba ideja. Samo nevem kako ma igra shranjene te grafike. Bi mogu kak programer kej več povedat, če se da importat v .bmp/.jpg/.karkoli
There Is No Stronger Drug Than Reality
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi Flickr z 1TB prostoraOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5932 (3769) | trnvpeti |
» | A1 slike, fotografije, digital artOddelek: Pomoč in nasveti | 994 (900) | opeter |
» | WIN XP ThemeOddelek: Pomoč in nasveti | 1278 (1243) | JOKER |
» | Windows + Litestep = funkcionalen desktop!Oddelek: Operacijski sistemi | 1638 (1346) | buba švabe |
» | Kaksna zvrst glasbe je to?Oddelek: Sedem umetnosti | 1328 (1060) | BigWhale |