Forum » Pomoč in nasveti » Iso ----> HDD
Iso ----> HDD
Dinko ::
Zanima me kako razpakirat ISO na harddisk. Rad bi dal knoppixa na hdd ker imam na prenosnem disku potem "sistem" al pa kako iz harddiska nainstaleras knopixa al pa kero podobn varjanto...
(mam namrec noote booka ki je brez cdroma)
(mam namrec noote booka ki je brez cdroma)
Dinko
Dr_M ::
isobuster. odpres in odpakiras.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Azrael ::
Da ne odpiram nove teme.
Razpakirat .iso ni problem, kako pa potem naprej ? Sem uporabil Loadlin.exe in datoteko kjer kaže kje je .gz in intrd datoteka. Začne prepoznavati HW, potem pa mi javi, da ni našel datotečnega sistema. Enak rezultat z beta STGL, ki je bil za preizkus driverjev za ATi kartice in DSL. Kaj delam narobe ? Je mogoče problem, ker imam HPT 370 Raid kontroler(kot dodaten IDE) na katerem so diski ?
LP, Azrael
Razpakirat .iso ni problem, kako pa potem naprej ? Sem uporabil Loadlin.exe in datoteko kjer kaže kje je .gz in intrd datoteka. Začne prepoznavati HW, potem pa mi javi, da ni našel datotečnega sistema. Enak rezultat z beta STGL, ki je bil za preizkus driverjev za ATi kartice in DSL. Kaj delam narobe ? Je mogoče problem, ker imam HPT 370 Raid kontroler(kot dodaten IDE) na katerem so diski ?
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Azrael ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 10 vedno update-a in fail-a ob restartuOddelek: Pomoč in nasveti | 2446 (2277) | crniangeo |
» | Kje naj dobim windows 7 starter za formatiranje netbooka?Oddelek: Operacijski sistemi | 1507 (1421) | Dromar |
» | Windows 7 BSOD problem ("BCCode: c1")Oddelek: Pomoč in nasveti | 1134 (1077) | jan01 |
» | cso,bin,iso...Oddelek: Pomoč in nasveti | 972 (941) | yyyeb |
» | DVD .iso in peka na navadne CD's?Oddelek: Pomoč in nasveti | 970 (894) | hruske |