Forum » Omrežja in internet » Izklaplanje ADSL povezave
Izklaplanje ADSL povezave
Luksi ::
Danes, ko sem prišel domov sem priklopil računalnik in ADSL povezavo. Ko sem odprl Outlook Express in želel pregledati pošto, mi je samodejno izklopilo povezavo (še preden sem lahko kliknil ikono "Send and receive"). Računalnik sem parkrat resetiral, popolnoma izklopil modem ..., ampak težava se še vedno pojavlja (Internet normalno deluje oz. Explorer).Težko verjamem, da je to virus, ker imam kar nekaj antivirusnih programov, ali pač? Imam pa Windovse XP Professional.
Hvala za pomoč in LP!
p.s.
Včasih se mi izpiše naslednje:
The connection to the server has failed. Account: 'pop.siol.net', Server: 'pop.siol.net', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Socket Error: 10060, Error Number: 0x800CCC0E
Hvala za pomoč in LP!
p.s.
Včasih se mi izpiše naslednje:
The connection to the server has failed. Account: 'pop.siol.net', Server: 'pop.siol.net', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Socket Error: 10060, Error Number: 0x800CCC0E
Luka
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Luksi ::
A time-out occurred while communicating with the server. Account: 'pop.siol.net', Server: 'pop.siol.net', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC19
na krasno, mi je že javilo novo napako
na krasno, mi je že javilo novo napako
Luka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | e-mail na volja.netOddelek: Omrežja in internet | 9919 (2082) | wooted |
» | Outlook Express - težave s prejemanjem sporočilOddelek: Omrežja in internet | 1323 (1243) | Flux |
» | Outlook Express Error sending/receiving message - SiOLOddelek: Programska oprema | 3738 (3677) | alf__ |
» | WinXp+Win98SE+ICSOddelek: Operacijski sistemi | 915 (827) | ~Panter~ |
» | SiOL mail <= ne dela!Oddelek: Omrežja in internet | 2576 (2427) | ||_^_|| |