Forum » Programska oprema » DOWNLOAD ne dela!!!
DOWNLOAD ne dela!!!
NightHawk ::
stvar je taka...ravno sm formatirov diske pa vse naložu zdej mi pa noče nc downloadat...recimo klele na slo-tech so kao vsi downloadi zjebani...napise strani ni mogoče prikazati!
je treba kej naštimat?
je treba kej naštimat?
- spremenilo: NightHawk ()
minimetro ::
Nč ni sila naštimat, fora je sam to, da od tizga k hočeš dol potegnt, nima vžganga čarunalnika pa ne najde poti od kod more dol potegnt, probi kje na drugih straneh. Al pa povej kere programe rabš pa ti jih bomo pomagal najt
Gone whit the wind
sasox ::
ROK a si se šel prepričat preden si to napisal? Meni namreč ne dela niti 1. niti 2. gumb........
PaJo ::
Ja prvi mirror res ne dela, ker je g-kabel zaprl dol perzeja in mislim da ni vec public
Kar se pa tice drugega mirroja je bila pa moja napake, ker sem jaz nekaj zafrkno pri nastavitvah, samo zdaj smo ze popravil in stvar zopet pici
Sorry se enkrat
Kar se pa tice drugega mirroja je bila pa moja napake, ker sem jaz nekaj zafrkno pri nastavitvah, samo zdaj smo ze popravil in stvar zopet pici
Sorry se enkrat
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč - windows 7 driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1082 (969) | Silvo |
» | Zna kdo delat z Chief Architect?Oddelek: Programska oprema | 2300 (2066) | Fatboyslim |
» | prenizko osvezevanje slike :/Oddelek: Zvok in slika | 867 (814) | mojsterleo |
» | igranje preko internetaOddelek: Igre | 838 (744) | Deathlike M Tito |
» | napster? gnutella? Ican? ...Oddelek: Omrežja in internet | 1340 (1108) | 3LeR. |