Forum » Zvok in slika » Live ware 3.0
Live ware 3.0
Daniel ::
Kako naj inštaliram gonilnike live ware 3.0 in playcenter 2.0 ki sem ju potegnil z soundblaster.com?
Sem poskusil,pa mi javi:An I/O error occured while installing a file.This is normaly caused by bad instalation media or corrrupt installation file.
Kaj naj storim?
Daniel
Sem poskusil,pa mi javi:An I/O error occured while installing a file.This is normaly caused by bad instalation media or corrrupt installation file.
Kaj naj storim?
Daniel
iCe ::
A ni to jasno kot pasulj?
"An I/O error occured while installing a file.This is normaly caused by bad instalation media or corrrupt installation file. "
Ocitno je pri prenosu instalacijske datoteke prislo do napake, tako da ...
here we g-... ups ... there you go again :-)
LP, iCe
"An I/O error occured while installing a file.This is normaly caused by bad instalation media or corrrupt installation file. "
Ocitno je pri prenosu instalacijske datoteke prislo do napake, tako da ...
here we g-... ups ... there you go again :-)
LP, iCe
msmiha ::
Kot ti je že iCE povedal downloadaj še stvar enkrat ?!
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [C++] problem z binarnimi datotekamiOddelek: Programiranje | 941 (806) | mallard |
» | MREŽAOddelek: Programska oprema | 1596 (1401) | bojan1 |
» | Delphi - exe ne dela na drugem rač.Oddelek: Programiranje | 1247 (1113) | Gandalfar |
» | Tezava z image fajlom v NerotuOddelek: Programska oprema | 899 (857) | Ziga Dolhar |
» | R T C W - prosim pomagajteOddelek: Pomoč in nasveti | 891 (692) | *enigmo* |