» »

Zaklenjeni XP-ji

Zaklenjeni XP-ji

RacMan007 ::

Na laptopu se si inštaliral WIn XP, ampak sem jih pozabil aktivirati. Minilo je mesec dni in so se mi zaklenili, tako da ne morem priti zraven (na računalnik). Odločil sem se, da bom formatiral disk, ampak prej bi si rad naredil backup, tako da bi se povezal prek cross-a s cimrom in si stvari spravil na DVD.
No, rabim nasvet, kako narediti bootable disketo ali CD, tako da bi podpiralo povezavo, ki bi jo potreboval. Kak nasvet? Ne da se mi googlat, pa mačka mam dans.
Hvala
Nekaj obvladam, a menim, da vsi ostali skupaj še več kot jaz!

alesrosina ::

laptop enostavno das v mrezo z se eno kisto (priporoceno z win2k ali winXP) in na tisti kisti vpises \\ime_laptopa\c$ (v start run), ko te vprasa za geslo (ce te) vpises administrator in geslo za adminna na laptopa. Naceloma bi moralo delat. Prides pa do C diska. Ce imas se kaksno particijo, bo malcek vecji probem, ker za dodatne diske windowsi ne kreirajo deafult share. Drugace pa ne vem, a se po 30 dneh zadeve ne da aktivirat? A te ne vprasa, da moras aktivirat sedaj.

Zgodovina sprememb…

harvey ::

How to activate Windows XP vse lepo piše. Ne vem zakaj bi formatiral, če samo aktiviraš?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

izsiljevalski virus Locky (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Informacijska varnost
16943677 (34787) SeMiNeSanja
»

črn ekran / ne pokaže se namizje Windowsov (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8811579 (6914) solatko
»

Pozor pri nakupu prenosnikov z prednameščeno licenčno programsko opremo

Oddelek: Programska oprema
71343 (754) dkucic
»

windows 8 (nakup) (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Operacijski sistemi
29056948 (38689) mtosev
»

Windows Vista Home Premium Install CD

Oddelek: Operacijski sistemi
324089 (3339) ender

Več podobnih tem