Forum » Programska oprema » real time video editing
real time video editing
vitabella ::
zanima me če z mojim računalnikom je možen real time video editing, ki je baziran na konfiguraciji 64-bit? in kateri so najbolj primerni programi za to? jaz imam AMD 3000+ ,1000RAm...... za AMD64 socket 939 sem siguren da se da.... za moj socket pa ne vem?
ola
SasoS ::
Bolj definiraj vprašanje...kakšno editiranje imaš sploh v mislih? Zakaj bi to bilo odvisno od socketa procesorja?
vitabella ::
za obdelavo videa, montažo filemčkov....
vprašanje glede socketov: vsi reklamirajo amd FX kot najbolj revolucionarno funkcijo prav montažo filemčkov v real time
vprašanje glede socketov: vsi reklamirajo amd FX kot najbolj revolucionarno funkcijo prav montažo filemčkov v real time
ola
CaqKa ::
kot realtime misliš, da boš nekje v produkciji delal in mel samo knofke da boš prehode delal al kaj drugega?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko navijanja zdrži i5 stock cooler? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4047 (2855) | 123_meni |
» | Namizni računalnik za odbelavo video-audio (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 14771 (13251) | fuzia |
» | Kupujem računalnik za montažo filmovOddelek: Kaj kupiti | 1049 (942) | Galaxy |
» | Program za montažo filmov...Oddelek: Zvok in slika | 7935 (7569) | martinsm3 |
» | 2x256 ali 1x512 ramaOddelek: Kaj kupiti | 1243 (1080) | boštjan |