Forum » Pomoč in nasveti » Za vse lastnike ASUS a7n8x-e deluxe plat+AMD mobille
Za vse lastnike ASUS a7n8x-e deluxe plat+AMD mobille
SavoS ::
Hay
Vsi ki imate doma ploščo ASUS A7N8X-E deluxe in mobilni in mobilni AMD proc in vam le tega ne prepozna pravilno, če vam ne delajo množilniki 10 in 10,5, če ne morete z FSB preko 218, potem hitro na : TO SUPER STRAN in si zlovdajte ta super bios in problemi bodo rešeni !!! hm kot v kakšni prodaji
No resno, tudi sam sem to sprobal in zadeva resnično deluje super!!!! Pravi bios se nahaja pod imenom : 1012-Emod cpc on
Na tem forumu pa bodo tudi ostali lastniki Asus plat najdli svoje modificirane bios-e...
Pa uspešno overclockanje še naprej!!
Vsi ki imate doma ploščo ASUS A7N8X-E deluxe in mobilni in mobilni AMD proc in vam le tega ne prepozna pravilno, če vam ne delajo množilniki 10 in 10,5, če ne morete z FSB preko 218, potem hitro na : TO SUPER STRAN in si zlovdajte ta super bios in problemi bodo rešeni !!! hm kot v kakšni prodaji
No resno, tudi sam sem to sprobal in zadeva resnično deluje super!!!! Pravi bios se nahaja pod imenom : 1012-Emod cpc on
Na tem forumu pa bodo tudi ostali lastniki Asus plat najdli svoje modificirane bios-e...
Pa uspešno overclockanje še naprej!!
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mobilna aplikacija za banko?Oddelek: Loža | 2120 (1543) | Barko |
» | Ultrazvočni senzor v obližuOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6767 (5148) | unreal4 |
» | BREZŽIČNI OPERATER T-Max!Oddelek: Omrežja in internet | 1436 (1142) | link_up |
» | Prvi Free SkypeOut DayOddelek: Loža | 2957 (2265) | Caligula |
» | Poceni plata za Bartona 2500 ?Oddelek: Kaj kupiti | 1519 (1181) | lopov |