» »

IE in SP2

IE in SP2

Filo ::

zadeva je taka odkar imam service pack2 mi javi na straneh,ki jih delam in vsebujejo: onclick pop-up in/ali showmenu

"To help protect your security, IE has restricted this file from showing active content that access your computer. CLick he...."

zdej ne stekam kje je trik tega, zato ker na straneh, ki sem jih prej naredil na isti način, za onclick pop-up ali showmenu tega ne javi..
(je pa tud fora, da sem v neko stran vkljčuil za sprintat codo, še preden sem naložil SP2 in mi zdaj isto javi...)

Će kdo ve čemu je tako naj le pride na dan z besedo.

Tody ::

ja... ms je v IE ugradil pop-up zadevo, ki jo nekatere strani že uspešno obidejo. Tvoja stran oz koda pa je očitno tako napisana da jo IE blokira čeprav je on-click, ker misli da mu hočeš kako okno vsilit ozrioma naložit kaj na računalnik, brez vednosti uporabnika.

Filo ::

razumem ja...sam fora je ker, vsaj kar se tiče kode je vse genererano s strani dreamweaverja (razn un print) mogoče je problem lih v dreamweaverju...hmmm bom šel primerjat kodo narejeno iz prejšnjih verzij dreama, ki očitno delajo pod SP2 in kodo ki je generirana pod najnovejšim...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pomoč pri spletni strani

Oddelek: Izdelava spletišč
141147 (833) snoopy20
»

Težave z nastavitvijo layer-ja

231987 (1854) Bela01
»

Samo Konqueror prestal varnostni test (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
685778 (5778) MrStein
»

Uporabniki Firefoxa niso za oglaševalce

Oddelek: Novice / Brskalniki
273312 (3312) necromncr
»

popup vprasanje

11961 (820) sopex

Več podobnih tem