Forum » Igre » Call of duty preko interneta....
Call of duty preko interneta....
hunter01 ::
Problem je sledeči: Na isti IP (linijo) nas je priklopljenih 5 in vsi bi hkrati radi igrali preko neta.... vendar vedno prekine povezave! Tistemu ki ze igra (iz tega IP-ja) in tistemu, ki bi se rad connectal..... Je sploh mozno da nas vec igra iz istega IP-ja??? če je in če kdo ve kako bi prosil za odgovor...
LP
Jerry
LP
Jerry
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Scorpia ::
a imate kabelski internet?
če imate adsl se vsak posebi z istim uporabniškim imenom konekta takrat vsak posebi dobi svoj ip.
če imate adsl se vsak posebi z istim uporabniškim imenom konekta takrat vsak posebi dobi svoj ip.
////
c3R4R ::
Zakaj ne? Če maš router itak da lohk... K router dodeli lokalne IP, zunanjega (statičnega) ma pa pač router..
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.
droid ::
jas imam switch in mi je to uspelo s 4-mi racunalniki samo na vsaken racunalniku je igra morala imet drugi cd key.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: droid ()
kilergas ::
Da nebom po nepotrebnem odpiral new topic
Meni pa COD+patch1.4,.zmer ko grem v multiplayer in nato skocim v server mi v igri po kaksni minuti zmrzne..why?
Meni pa COD+patch1.4,.zmer ko grem v multiplayer in nato skocim v server mi v igri po kaksni minuti zmrzne..why?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dinamični IP problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 4571 (4004) | NeMeTko |
» | Router se ne poveže!! Mogoče kdo ve zakaj?Oddelek: Omrežja in internet | 2441 (2283) | BlueRunner |
» | Problem igranja CS preko ruterjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1618 (1451) | mymoon |
» | ADSL, SiOL - deluje brez 24 urne prekinitve ?!?Oddelek: Omrežja in internet | 2341 (1287) | BaRtMaN |
» | ADSL + ststičen ip + remote desktop?Oddelek: Omrežja in internet | 2134 (1858) | kuntek |