Forum » Zvok in slika » Program za urejanje zvoka
Program za urejanje zvoka
Origa ::
Pozdravljeni,
Naj malo opišem kaj bi rabu..... rabu bi en program s katerim bi lahko uredil zvok takole:
-najprej bi se posnel z mikrofonom
-potem bi vstavil posnet govor v neko pesem in nato posebej posneti del uredil, ker zdaj imam program Easy Audio Editor, pri katerem zmešaš posneto in pesem, nato lahk pa sam oboje skup urejaš!!!
-fajn bi bilo, da program vsebuje kakšne filter za zvok!!
Zelo me tudi zanima, kjero zvrst pesmi bi dal glede na to, da morem obnovit eno zgodbo.... Če veste za kak dober naslov,....let me know !!
Thx
Naj malo opišem kaj bi rabu..... rabu bi en program s katerim bi lahko uredil zvok takole:
-najprej bi se posnel z mikrofonom
-potem bi vstavil posnet govor v neko pesem in nato posebej posneti del uredil, ker zdaj imam program Easy Audio Editor, pri katerem zmešaš posneto in pesem, nato lahk pa sam oboje skup urejaš!!!
-fajn bi bilo, da program vsebuje kakšne filter za zvok!!
Zelo me tudi zanima, kjero zvrst pesmi bi dal glede na to, da morem obnovit eno zgodbo.... Če veste za kak dober naslov,....let me know !!
Thx
Enjoy!!
CaqKa ::
auda city (zastonjski, sem pred časom gledal in je za open source alternativo, zelo zelo dober program)
sony acid (ni zastonj)
sony acid (ni zastonj)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | urejanje glasbeOddelek: Programska oprema | 2399 (497) | bellaalice |
» | Bitna hitrost zvokaOddelek: Pomoč in nasveti | 4326 (3030) | XLapse |
» | Program ki izklopi iz skladbe vokal(besedilo, pesmi)Oddelek: Zvok in slika | 8634 (7595) | podtalje |
» | snemanje zvoka v winampuOddelek: Zvok in slika | 1764 (1390) | Dredllooxxx |
» | program za presnemavanje kaset na diskOddelek: Programska oprema | 1869 (1650) | Alijen |