Forum » Izdelava spletišč » problemi z linki
problemi z linki
Baja ::
mam en cuden problem. v index.html imam par linkov v obliki index.html#nekaj. s pomocjo #nekaj prikazujem doloceno stran v iframe. no, vsaj naj bi jo. stos je v tem, da se v naslovu zamenja #nekaj, v iframe-u pa ostane prejsnja stran. v FF pomaga refresh, v IE pa se to ne.
ker sem mislil da je stos v refreshu nalozim vse skupaj na server in evo, isto s*****. Potem sem probal linke (href) zamenjati z onclick eventom javascript:window.location='index.html#nekaj'. stvar sicer deluje ampak mi odreze #nekaj z naslova. tako, da si s tem nisem mogel nic pomagati.
ce ima kdo kaksno idejo, mu ze vnaprej hvala, ker meni jih je zmanjkalo. pa stricu googlu tudi ocitno.
ker sem mislil da je stos v refreshu nalozim vse skupaj na server in evo, isto s*****. Potem sem probal linke (href) zamenjati z onclick eventom javascript:window.location='index.html#nekaj'. stvar sicer deluje ampak mi odreze #nekaj z naslova. tako, da si s tem nisem mogel nic pomagati.
ce ima kdo kaksno idejo, mu ze vnaprej hvala, ker meni jih je zmanjkalo. pa stricu googlu tudi ocitno.
tec ::
Ce te prav razumem...lahko poskusis z target
a href="blalba" target="iframe-ime"
sam moras ifrejmu dat ime name="iframe-ime"
a href="blalba" target="iframe-ime"
sam moras ifrejmu dat ime name="iframe-ime"
Baja ::
nic ni pomagalp. sem napisal funkcijo ki dinamicno zamenjuje ta text in sliko. zdaj imam le ne problem, ki niti ni tako velik.
A se da narediti textarea brez obrobe? tako kot pri iframe nastavis frameborder na 0.
pripis: sem ze resil. naredis en css class z vsebino border: none; Stupi me!!
A se da narediti textarea brez obrobe? tako kot pri iframe nastavis frameborder na 0.
pripis: sem ze resil. naredis en css class z vsebino border: none; Stupi me!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Baja ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iframe in bodyOddelek: Izdelava spletišč | 631 (553) | stb |
» | Kako relativno linkati v JavaScript?Oddelek: Izdelava spletišč | 1299 (1186) | MrStein |
» | Iframe in OnClickOddelek: Izdelava spletišč | 1308 (1252) | Road Runner |
» | Kako se izdelujejo taksne strani v ASP?Oddelek: Izdelava spletišč | 1894 (1520) | njok |
» | framiOddelek: Izdelava spletišč | 1371 (1200) | mile |