Forum » Zvok in slika » Audigy
Audigy
Grey ::
Hello
Jutr grem najbrž iskat, ampak prej bi se rad pozanimu, če kdo kej ve o tej kartici. Namreč govora je o Audigy Value2 al neki tazga. To so si pr Mlacomu zmislili...js je ne najdem na netu. Vsaj te Value2 verzije ne. Bohve kaj je to. A mislte da mi bo kej pospešl sistem, če dam notr to kartico. Sedaj uporabljam integrirano. Kok so kej driverji dobri za te kartice itd.
Jutr grem najbrž iskat, ampak prej bi se rad pozanimu, če kdo kej ve o tej kartici. Namreč govora je o Audigy Value2 al neki tazga. To so si pr Mlacomu zmislili...js je ne najdem na netu. Vsaj te Value2 verzije ne. Bohve kaj je to. A mislte da mi bo kej pospešl sistem, če dam notr to kartico. Sedaj uporabljam integrirano. Kok so kej driverji dobri za te kartice itd.
sash ::
verjetno je pod Audigy Value2 mišljena kartica znana tud pod imenom Audigy 2
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Grey ::
Sm biu dons v Mlacomu pa niso mel nobene na zalogi in je reku, da jih dobijo v pondelk/tork. Pa sm za vsak slučaj rezerviru eno. Drgač mi je pa reku, da je to "izboljšana" verzija Audigy 1. Zdej js ne vem, al mene zajebava, pa so si oni to zmislil eno novo verzijo al so res tok lojni da ne vejo, da je to Audigy 2 Value. Ker js te verzije Audigy 1 ne najdem nikjer na netu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | soundstorm vs. audigy 2 ZSOddelek: Strojna oprema | 2282 (1459) | igor0203 |
» | Audigy 2 LS vs. ZSOddelek: Kaj kupiti | 1670 (1287) | kandec |
» | negativne izkušnje z slovenskimi trgovci (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 35588 (31908) | Dr_M |
» | Zvočna kartica AudigyOddelek: Kaj kupiti | 1578 (1289) | sm0key |
» | Audigy 2Oddelek: Strojna oprema | 893 (836) | sash |