Forum » Programska oprema » Dlančnik in GPS navigacija!
Dlančnik in GPS navigacija!
Tuhi ::
Imam nekaj problemov s navigacijo na dlančniku in me zanima če ima kdo kaj izkušenj na tem področju?
Dlančnik je IPAQ rx3715 in ima naložen operacijski sistem windows mobile 2003 SE.GPS sprejemnik je Haicom HI-303CF s Bluetooth sliperjem HI-40BT (več o sprejemniku je na: http://www.pocketnow.com/index.php?a=po...
Za navigacijo uporabljam program tomtom citymaps.Ko sem program naložil na dlančnika je ta za delovanje zahteval nek GPS engine, ki sem si ga tudi priskerbel in sicer verzijo tomtom gps verzija 2.08!V navodilah tega programa je pisalo, da v kolikor v svoji knjižnici nima sprejemnika, ki ga imaš, nastaviš noter pač nasplošno samo protokol, ki bi ga sprejemnik naj uporabljal.
Dlančnik se je povezal s sprejemnikom vendar na noben način ni hotel komunicirati z njim ali pa je dlančnik že preden se je povezal zmrznil.
Če ima kdo kakšne iskušnje s tem naj mi prosim pove kako in kaj!!!
LP
Dlančnik je IPAQ rx3715 in ima naložen operacijski sistem windows mobile 2003 SE.GPS sprejemnik je Haicom HI-303CF s Bluetooth sliperjem HI-40BT (več o sprejemniku je na: http://www.pocketnow.com/index.php?a=po...
Za navigacijo uporabljam program tomtom citymaps.Ko sem program naložil na dlančnika je ta za delovanje zahteval nek GPS engine, ki sem si ga tudi priskerbel in sicer verzijo tomtom gps verzija 2.08!V navodilah tega programa je pisalo, da v kolikor v svoji knjižnici nima sprejemnika, ki ga imaš, nastaviš noter pač nasplošno samo protokol, ki bi ga sprejemnik naj uporabljal.
Dlančnik se je povezal s sprejemnikom vendar na noben način ni hotel komunicirati z njim ali pa je dlančnik že preden se je povezal zmrznil.
Če ima kdo kakšne iskušnje s tem naj mi prosim pove kako in kaj!!!
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dlančnik + GPSOddelek: Kaj kupiti | 3448 (2954) | krneki0001 |
» | dlančnik za navigacijoOddelek: Mobilne tehnologije | 2472 (2366) | gregaster |
» | Dlančnik z GPS, kako do karte?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1900 (1823) | Dr_M |
» | Kaj naj kupim prenosnik ali dlančnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1315 (1191) | tec |
» | GPS navigacijaOddelek: Kaj kupiti | 7424 (5933) | Fl[A]sH |