Forum » Navijanje » Navijanje ???
Navijanje ???
slenik ::
Naj poven,da sem lajik glede navijanja biločesa v PC-ju.
Imam asus nforce plato z integrirano zvočno in grafično (naknadno sem vstavil 9600SE), 128+256 ddr rama in 2400+ XP atlona.
Vse v računalniku je nastavljeno kot tovarniško le gonilnike sem posodabljal.
Problem pa je v tem,da vcasih steka nekaj sekund ob vstopu v igro pa pri izhodu iz igre Call of Duty.
Verjetno je vprašanje odvečno,ker ima bios na plati vse zaklenjeno (za procesor...) ampak če bi kdo kaj navil ali spremenil (brez nekega večjega finančnega vložka) bi pa z veseljem sprobal
Imam asus nforce plato z integrirano zvočno in grafično (naknadno sem vstavil 9600SE), 128+256 ddr rama in 2400+ XP atlona.
Vse v računalniku je nastavljeno kot tovarniško le gonilnike sem posodabljal.
Problem pa je v tem,da vcasih steka nekaj sekund ob vstopu v igro pa pri izhodu iz igre Call of Duty.
Verjetno je vprašanje odvečno,ker ima bios na plati vse zaklenjeno (za procesor...) ampak če bi kdo kaj navil ali spremenil (brez nekega večjega finančnega vložka) bi pa z veseljem sprobal
Eni so psihopati eni pa smo še bolj psihopati. :)
Tilen ::
Potegni si dol ATI TOOL pa probaj tega 9800SE malo naviti. Ceprav je to crap od grafe. Steka ti ker je grafa v .......
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
DarwiN ::
eh , 512 Mb rama si raje dokupi ..!!
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
hehe lol! Recimo da pride ram 25k in da za svojo grafo dobis 14k. Za ta denar dobis 9800SE softmoded v PRO. kaj torej bolje? 512 ram-a ali grafa ? :> Kaj mu pomaga 512 RAM-a ce 9600Se ne folka workat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
DarwiN ::
mmmmmm, v bistvu moja rešitev problema ni bila v celoti na mestu zarad tega ker si me ti Tilen spravil na napačna pota ko si napisal da ima pubec 9800SE...
Seveda pa sedaj drži oboje, 9600SE crap ni zmožen poganjati nobene novejše igre,pravtako pa tut 384Mb rama ni dovolj za igranje novejših iger...
Tako da , Slenik, tukaj te ne reši nobeno navijanje, pač pa začni šparat denar !
Seveda pa sedaj drži oboje, 9600SE crap ni zmožen poganjati nobene novejše igre,pravtako pa tut 384Mb rama ni dovolj za igranje novejših iger...
Tako da , Slenik, tukaj te ne reši nobeno navijanje, pač pa začni šparat denar !
You don't see faith healers working in hospitals
Stampl ::
in si prisapraj toliko da bos kupil se njamanj 256mb rama in eno grafo ki ji reces grafa za novejse igre:D
woops my mistake ;) mislil sem pa 9600Se 100% :P
in si prisapraj toliko da bos kupil se njamanj 256mb rama in eno grafo ki ji reces grafa za novejse igre:D
tako ;)
tako ;)
grafična kot taka mislim da je kar zadovoljiva,ker ob začetku igranja in izhodu HDD premleva da je za znoret.
Ne me razumet,da jo hvalim,ker vem da je repa ampak za call of duty pa podobne nezahtevne igre je OK.
Glete Atitool pa tak :
ne gre nič spreminjat,ker je vse pod default in ne dovoli nobenih sprememb, je mi pa javilo,da naj naložim softmoded driver,če hočem navijat zadevo. To tudi zdaj počnem
Verjetno bodo krivi rami,ker disk mam skoraj nov,winsi pa so na novo naloženi.
Ne me razumet,da jo hvalim,ker vem da je repa ampak za call of duty pa podobne nezahtevne igre je OK.
Glete Atitool pa tak :
ne gre nič spreminjat,ker je vse pod default in ne dovoli nobenih sprememb, je mi pa javilo,da naj naložim softmoded driver,če hočem navijat zadevo. To tudi zdaj počnem
Verjetno bodo krivi rami,ker disk mam skoraj nov,winsi pa so na novo naloženi.
omegadrivers.net. Potegni, nalozi. ;)
in res nujno nabavi vsaj 256 MB ram-a. To te ne pride veliko.
in res nujno nabavi vsaj 256 MB ram-a. To te ne pride veliko.
ko sem nalozil najnovejši softmoded gonilnik mi je špil frizno po treh minutah igranja (nimam prisilnega hlajenja).
Pol pa sem naložil dve verziji starejšega pa laufa.Greje se pa vseeno 3x bolj ko prej.
Za primerjavo prej je v atitool mel 25-29 fps zdaj pa 36-41.
Drug teden pa dobim hladilnik iz bakra pa ventilatorček pa bo.
Pol pa sem naložil dve verziji starejšega pa laufa.Greje se pa vseeno 3x bolj ko prej.
Za primerjavo prej je v atitool mel 25-29 fps zdaj pa 36-41.
Drug teden pa dobim hladilnik iz bakra pa ventilatorček pa bo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero grafično ste že imeli ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 20542 (13607) | Janac |
» | Mnenje o GRAFIČNI karticiOddelek: Kaj kupiti | 1302 (802) | boogie_xlr |
» | Katera grafična AGP za ATHLONXP2400Oddelek: Kaj kupiti | 2072 (1695) | matfil |
» | Katero grafično naj izberem? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4296 (3461) | DominusSLO |
» | Katero graf. kartico za 25.000 sit (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4819 (3984) | Jaffa |