» »

DDR plate in procesorji - tretjic

DDR plate in procesorji - tretjic

gorenc ::

hojla, me zanima kako se kaj navijajo AMDjevi ddr procesorji samo z zracnim hlajenjem in katera plata je trenutno najbolj primerna.
V mislih imam nakup 1.2 Ghz (266) in plate Asus A7V266 pa kaksnega super orba (ali je volcano vseeno boljsi). Ali se splaca pocakati na Epoxovo plato?

pa ravnokar sem na slikici procesorja (test 1.33Ghz, zadnji joker) opazil napisano na jedrumagicno besedo; AXIA!! ali to pomeni da se se dobi take procesorje?

zizi ::

AXIA je oznaka AMD proc. ki se najdolj navijajo maš druge sam AXIA se najbolj...:D
War is Peace
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss

ja ja vem, samo nisem vedel da se se dobijo, bom kupil kar 1Ghz (266) s takim jedrom.;)

zizi ::

EDin prav da boš AMD nabavu...8-)8-)
War is Peace
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss

upam da bo dinar:D

ChiefThunder ::

nikar kupovat te plošče, saj bazira na najslabšem ddr čipovju, raje počak na epoxovo oz. abitovo ploščo. Preberi si test epoxove zadeve, saj je res dobra plata. Kupi vulcanota saj je boljši od super orba in 1ghz AXIA proc.
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

aja? saj sem gledal tudi gigabytevo plato s cipom AMD 760 DDR, pa nima moznosti nastavitve multiplierja,... ce pride epoxova plata do konca meseca jo bom pa res kupil. Kdaj pa pride abitova?
volcano II, hmm ne vem tisti 6cm ventilator je presneto glasen:)

hvala vsem!!

hatch ::

Za 5% boljsih performans se DDR plat za athlone ne splaca kupovat!

Ce pa ze hoces DDR in athlona.. pocakaj na sis 735 chipset (ki je hitrejsi, stabilnejsi in cenejsi od AMD 760).. plate bazirane na tem chipsetu bojo stale priblizno tolko kot KT133A, oz. manj.

Test (beta plate) imas na www.tomshardware.com...

performanse so boljse od 5% ker je tudi procesor dela na 266. Sicer pa je cena DDR rama precej padla in poizkusiti ni greh. Kdaj pa ta sis 735 chipset pride ven?

hatch ::

chipset je ubistvu ze zunaj, cakamo samo se na plate... morale bi priti na trg v roku enega mesca...

luni ::

gorenc ce kupujes popolnoma novo racunalo, potem premisli o DDR, ce pa ze imas spodobno, potem ne razmisljaj o taki nadgradnji, ker se ne izplaca... kot je rekel hatch, so razlike najvec 5-10% in za to jaz ne bi dajal kesha...

ce ze mores kupit pa pocakaj na Epox 8K7A+ ali ABIT KG7, druge DDR plate ki se trenutno dobijo pri nas so jajce tako al idrugace
Artificial Intelligentia

ok. imam celerona 300 in res bi rad nabavil novo racunalo, ker ne morem igrati nasca 4 pa se fly 2 prihaja!
sej bom res pocakal na epoxa, sedaj moram izbrati samo se hisico. V mislih sem imel macase k80 s 300W napajalnikom

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katero mamo plato

Oddelek: Strojna oprema
412066 (1469) ChiefThunder
»

Maticna plosca pa hlajenje pr AMDju

Oddelek: Strojna oprema
111059 (853) Jolando
»

Kaj kupiti???

Oddelek: Kaj kupiti
14987 (831) Pretorijanec
»

Kero DDR palto?

251155 (917) asPeteR
»

AMD Tbird 1.33ghz pa DDR Ram ? Kera plata ?

271682 (1452) evoice

Več podobnih tem