» »

Tuji online shop, ki pošilja v slo?

Tuji online shop, ki pošilja v slo?

billy ::

A obstaje že mogoče kakšna trgovina v tujini, ki bi pošiljala k nam robo?

TheHijacker ::

http://www.google.si

Trgovina s računalniško robo :)

destiny ::

Amazon ima računalniško robo in to kar precej :\

O, pa res. Pardon.

Sem mislil, da je to tista ameriška s knjigami :)

Sem pogledal, ql štacuna! res ogromno robe. skoda da nisem prej vedel za njo.

Kako je s pošiljanjem robe? je še potrebno plačati kakšno carino, poštnino, etc?..ker ne znam namreč nemško skoraj nič.

Carine itak da ne plačaš, če je ni več. Kar se pa tiče pošiljanja v slo pa ne vem. Jest sem tam naroču lcd ampak na avstrijski naslov. to je blo še v času carine. Poštnine pa ni blo. Vse je pač odvisn od tega, za kolk visok znesek gre.

Tar-Minyatur ::

amaznon zgleda zlo vredu, a mogoče kdo ve če bi se dalo nabavit robo tut v slo kr majo kr neki stvari ki jih pri nes ne morem dobit
A Elberteh Gilthoniel, silivren penna miriel o menel aglar elenath! Na-chaered palan-diriel o galadhremmin ennorath Fanuilos, le linnathon nef aear, si nef aearon!

Maximus ::

Kolikor je meni znano, Amazon.com ne pošilja tehnične robe v SLO oz. EU.

LP!

zgleda da amazon.de posilja samo v avstrijo, svico, nizozemsko in nemcijo.

se kaksna ideja?

Oglej si stran www.geizhals.cc pol pa kontaktirej trgovine, ki jih najdeš tam. Piši jim v angleščini, če ne znaš nemško.
Lohk pa tud uporabiš ta mail za muštr (avtorsko delo nekega uporabnika slo-techa :D )
Hallo!

Ich komme aus Slowenien und möchte bei Ihnen AMD Athlon XP-Mobile 512K Prozessor bestellen. Ich möchte wissen, ob Sie jetzt, als Slowenien in der EU ist, auch nach Slowenien verschicken können. Geht es per Nachnamme, oder nur via Vorauskasse? Und wie hoch sind die Versandkosten in beiden Fällen?

Mit freundlichen Grüßen,

Moje ime in priimek

Ko boš zvedu katere trgovine pošiljajo v slo pa prosim deli svojo modrost z nami, da nam ne bo potrebno podobnih mejlov pošiljat, ko bomo kupovali v .at

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup MacBooka Pro iz Amerike (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5013502 (11873) St235
»

Tujina vs. Slovenija po cenah

444559 (2633) Taubi19
»

Nakup igrač, preko e-trgovin

164684 (4278) Keyser Soze
»

barton 2500 M 45W (strani: 1 2 )