Forum » Strojna oprema » Kateri ISDN modem za SUSE 9 Linux ?
Kateri ISDN modem za SUSE 9 Linux ?
ian wolf ::
Pozdravljeni,
zanima me kateri ISDN modem (na PCI vodilu) priporočate za Suse 9 Linux ? Do sedaj so bili Asusovi (Hisax čip) OK, vendar jih ni več za dobiti.
Kateri modem priporočate, da preverjeno deluje v tej distribuciji Linuxa ?
Hvala !
zanima me kateri ISDN modem (na PCI vodilu) priporočate za Suse 9 Linux ? Do sedaj so bili Asusovi (Hisax čip) OK, vendar jih ni več za dobiti.
Kateri modem priporočate, da preverjeno deluje v tej distribuciji Linuxa ?
Hvala !
Errare humanum est...
frke ::
Omenjeni ASUS preverjeno dela na linuxu.
Sam sem ga uporabljal na Pingo 2.0 (narejen na RedHat 9.0 kernel 2.4). Ni bilo treba nič nastavljat, delal je iz prve.
Sedaj imam kabel, tako da ga ne uporabljam več. Lahko ga dobiš za simbolično ceno. Lokacija: Logatec-Ljubljana.
Sam sem ga uporabljal na Pingo 2.0 (narejen na RedHat 9.0 kernel 2.4). Ni bilo treba nič nastavljat, delal je iz prve.
Sedaj imam kabel, tako da ga ne uporabljam več. Lahko ga dobiš za simbolično ceno. Lokacija: Logatec-Ljubljana.
ian wolf ::
Hvala za odgovor, vendar rabim modem za podjetje, ki je na Linuxu, torej večjo količino modemov. Asusov torej ni več, zato iščem alternativo. Mogoče še kakšna ideja?
Errare humanum est...
sidney ::
sam imam asuscom modem in ga pod nobenim pogojem ne morem nastimat ...... prvo: MODULI niso delal .... no zdej pa javi samo dialing of ippp0 triggered in ugasne ..... ideje ?
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater OS za strežnik?Oddelek: Operacijski sistemi | 2789 (1327) | BlaY0 |
» | Oddaljen dostop do računalnika (remote desktop)Oddelek: Omrežja in internet | 4857 (4141) | lmorgh |
» | Kateri UMTS HSDPA modem kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 6373 (5258) | Ice-Heki |
» | Prestigio notebook in linuxOddelek: Operacijski sistemi | 2376 (1889) | matijag |
» | prilagajanje rad hat 9.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5944 (4539) | TICKO |