Forum » Omrežja in internet » rabim pomoč pri povezavi dveh PCjev
rabim pomoč pri povezavi dveh PCjev
wolftrix ::
Zdravo vsem. Ful se mi mudi povezat dva računalnika med sabo v moji sobi. Mi zna kdo pomagat kako nej povežem oba prek LAN kabla. Mam pa XPje.
Hvala!
Hvala!
Tomay ::
Rabiš crossover kabel.
Potem nastavi ip.je na obeh prvi=10.0.0.1 in drugi=10.0.0.2 in to je to.
Drugače pa google!
Potem nastavi ip.je na obeh prvi=10.0.0.1 in drugi=10.0.0.2 in to je to.
Drugače pa google!
Voodoo 4Ever
wolftrix ::
P jest mam tak kabel. Sm povezu s tem kablom oba PCja. Sam ne znam uspostavt povezave (programsko med njima). Jest sm butec glede tega, zato sm se pa obrnu na to stran da bo kdo kej pametnega svetval, koko to v XPjih naštimat. Sej ste sami strokovnjaki tle. Eden bo že vedu al sam povzerate tle. Nevem no. Jest pojma nimam in tud na netu sm že isklu kako to narest sam ne najdem (ubistvu nevem kako najdt to). Zato pa sm izbral to pot za pameten odgovor.
Res saj edn k se kej spozna nej mi svetuje, ne pa te ejga stari rabš neki cross over kabel ej. Pa to še novorojenček ve da rabš neki da povežeš dve stvari ane.
Res saj edn k se kej spozna nej mi svetuje, ne pa te ejga stari rabš neki cross over kabel ej. Pa to še novorojenček ve da rabš neki da povežeš dve stvari ane.
Lith ::
zato pa ti je napisal da nastavi tiste IP naslove 10.0.0.1
--> Network connections , izberi Local connection (LAN) in properties ; TCP/IP - properties in nastavi tiste številke
--> Network connections , izberi Local connection (LAN) in properties ; TCP/IP - properties in nastavi tiste številke
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
zee ::
Na obeh računalih poežni Network Setup Wizarda in sledi navodilom. Samo nastavljanje IPjev v XPjih ne dela, ker so (XPji namreč) bedasti.
zee
zee
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Slowenc ::
Napišeš v Google How to connect two PC. Eden izmed linkov je tale. Dobro si preberi odstavek kjer piše Ethernet Crossover Cable.
Skiny gate.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najmanjši ping v 100Mbit in 1000Mbit omrežjih.Oddelek: Omrežja in internet | 2619 (2110) | gumby |
» | irc serverOddelek: Omrežja in internet | 1248 (1148) | OmegaBlue |
» | Skupna raba datotek & tiskalnikovOddelek: Operacijski sistemi | 1162 (1003) | rok86 |
» | windows 2000 in dve mrežni,... traja, traja, traja...Oddelek: Operacijski sistemi | 862 (773) | Lith |
» | gateway, router, ipchains, ipmaskerada......Oddelek: Pomoč in nasveti | 1511 (1386) | Gh0st |