Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se resetira
Računalnik se resetira
bucket ::
Imam problem da se mi računalnik kar tako resetira in to že kar nekaj časa. Odkar sem dobil ADSL (kakšnih 6 mesecev je) sem povezal v mrežo dva računalnika in modem tako da imam v enem dve mrežni. Ta računalnik ki je že kar star ( P233, 128MB rama, 20GB disk, neka čudna matična mislim da Chaintech) se mi kar naprej resetira. Ko zaženem kakšen P2P program se po nekaj urah resetira. Včasih se tudi po nekaj dni nič ne zgodi včasih pa dvakrat v eni uri.
Prosim pomagajte!
Lp
Madzi
Prosim pomagajte!
Lp
Madzi
bucket ::
Firewall je iz win XP sp2. Antivirusa nimam. Trenutno uporabljam Shareaza. Prej sem uporabljal eMule pa Azureus pa je blo isto.
Pa še nekaj. Dostikrat se pred resetom pojavi bluescreen pa naredi memory dump. Včasih pa se resetira kot da bi pritisnil tipko reset.
Pa še nekaj. Dostikrat se pred resetom pojavi bluescreen pa naredi memory dump. Včasih pa se resetira kot da bi pritisnil tipko reset.
r5r ::
meni se je dogajalo isto ko sem imel win xp sp2 ter pognan bt++, komp se je sam od sebe rebootu, zadevo sem resil tako, da sem nanj namestil windows 2000
And it makes me wonder.
ql000 ::
@madzi: stari, če ti mašina pogostokrat dela memory dump, pol ti bo ne del hardweara šel rakom žvižgat! Meni je šu disk, sam memory dump so bli pa simptomi vsaj eno leto prej!
Testiraj RAM pa disk z ustreznimi programi!
Testiraj RAM pa disk z ustreznimi programi!
ql000 ::
@jest10: pa dej ga ne pumpaj s takšnimi! Win98se namesto XP (če že mora uporabljat windows), XP je ja druga arhitektura! Še sam se pridružujem mnenju mnenju, da so XP prvi winsi, ki delajo (četudi jih ne upotarabljam - VEČ! --> SUSE POWER)
kar se tiče SP2: dej jih gor, če jih moraš, dober firewall te bo zaščitil, tudi brez SP2! Ja pa seveda brez kakega AV tudi ne gre!
kar se tiče SP2: dej jih gor, če jih moraš, dober firewall te bo zaščitil, tudi brez SP2! Ja pa seveda brez kakega AV tudi ne gre!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IRQL error (BSOD)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1001 (914) | denial |
» | Windows xp bluescreenOddelek: Pomoč in nasveti | 2170 (1851) | Duhec |
» | Ugašanje računalnika (samodejno resetiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 2470 (1825) | Aleš Ocepek |
» | Run time error in podobne napake?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1298 (1205) | nokia6310 |
» | Problem z BLUE SCREEN-omOddelek: Pomoč in nasveti | 1954 (1566) | kuglvinkl |