Forum » Programiranje » [visual c++] CWnd*
[visual c++] CWnd*
fogl ::
Imam neko funkcijo: virtual LONG Open (LPCTSTR lpszDevice, CWnd* pwndDest), pa mi ni jasno kaj moram kot argument vnesti za CWnd* pwndDest?
lp, klemen
Vesoljc ::
p = pointer
wnd = window
Dest = destination
to je verjetno "out" parameter...
wnd = window
Dest = destination
to je verjetno "out" parameter...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
darh ::
tista ki si je zmislu houngarian notation bi mogli obesit, ustrelit, sesekljat in pol skakat po koščkih!
Excuses are useless! Results are priceless!
BigWhale ::
Meni se je najprej zdel fin ampak sem opustil to misel. ;)
Hungarian notation je.. ma nevem, mogoce primerna za kak visje nivojski jezik, ki ne dela razlik med tipi spremenljivk, recimo PHP.
Za ostalo je pa trapast, potem imas kilometrske klobase, ki naj bi bile lazje razmuljive :P
Hungarian notation je.. ma nevem, mogoce primerna za kak visje nivojski jezik, ki ne dela razlik med tipi spremenljivk, recimo PHP.
Za ostalo je pa trapast, potem imas kilometrske klobase, ki naj bi bile lazje razmuljive :P
če hočete pljuvat po mađarih to storite v drugi temi. ja?
out paramater je tisto kar ti funkcija posredno vrne prek parametrov.
recimo:
recimo:
// tkole: int NastaviVrednost() { return 10; } // ali tkole: void NastaviVrednostPrekParametra(int* pInt) { (*pInt) = 100; } int main() { int a = 0; cout << "a=" << a << endl; a = NastaviVrednost(); cout << "a=" << a << endl; NastaviVrednostPrekParametra(&a); cout << "a=" << a << endl; } // tvoj primer: CWnd moje_okno; Open("neki", &moje_okno);
fogl ::
Jest sem v visul c++ naredil MFC dialog based application, kjer imam eno okno. Zdej pa ne vem kako se to okno imenuje oz kje dobim pointer na to okno?
lp, klemen
Imortales ::
Probaj uporabit kazalec this. Če imaš samo eno okno, potem bi lahko bilo to.
To sporočilo se bo samo uničilo čez 5 sekund.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C# Web ServiceOddelek: Programiranje | 864 (639) | abyssus |
» | [C++] problem z binarnimi datotekamiOddelek: Programiranje | 942 (807) | mallard |
» | [c#] Optional parameters must appear....Oddelek: Programiranje | 779 (686) | lambda |
⊘ | [C#]naloga iz metod!Oddelek: Programiranje | 1654 (1487) | Ziga Dolhar |
» | c++ zapis funkcijeOddelek: Programiranje | 1191 (1114) | Vesoljc |