Forum » Programska oprema » Adobe Photoshop
Adobe Photoshop
kalcek16 ::
Imam eno slikco, ki ima eno modro črtaso ozadje in na tem ozadju so gor ene številke, sedaj sem dal jaz gor ene druge številke , ki pa so prej imale sivo črtasto ozadje kako bi naredi to, da bi se to sivo črtasto ozadje spremenilo v modrega? Številke so pa črne barve in se mi jih neda vsako posebej lepo rezat vn.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
sk8er ::
Za takšna vprašanja ti najbolj priporočam forum na http://www.3delavnica.com/
Flip that sh*t!
iso2000 ::
Če imaš te številke, ki si jih dodal na posebnem layerju, potem izberi s čarobno palčko vse številke (če držiš shift in izbiraš, ti izbiro "sešteva"), potem pojdi v meni selection in izberi inverse selection. Sedaj boš imel izbrano vse razen številk. Sedaj samo še pobereš barvo z drugega layerja, ki bi jo rad in zaliješ izbiro. Bodi previden, da boš imel ob obdelavi izbran pravi layer.
Veliko uspeha!
Veliko uspeha!
BlackHole ::
Če bi rad samo sivo spremenil v modro, potem si poglej malo meni SELECT-> Color range... klikni z kapalako na sivo ozadje (barvo), s drsnikom nastaviš na 100, ali kar ti pač odgovarja, klikneš OK, nato EDIT->Fill-> izberi željeno barvo, OK.
LP Marko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PhotoshopOddelek: Programska oprema | 2172 (1390) | donski |
» | VirtualDub za začetnike (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15044 (8450) | Revenant |
» | spletna stranOddelek: Izdelava spletišč | 914 (839) | CaqKa |
» | MAYA 3d - začetnikOddelek: Programska oprema | 1248 (1138) | Backup22 |
» | Test moje spletne strani na resoluciji 800*600 in Win98Oddelek: Izdelava spletišč | 1384 (1048) | Spajky |