Forum » Loža » CENE PRAZNIH CD-jev???
CENE PRAZNIH CD-jev???
Nemelk ::
ja, moje vprašanje je: ali bojo skočile in kdaj??? če se prav spomnim, je že en mesec nazaj odkar je bil en post glede tega, v monitorju je tut pisalo! a vi ste že kje vidli prazne cd-je za 300+ SIT???
Nemelk ™
miha ::
Zaenkrat še niso cene poskočile (za velike), verjetno pa tudi ne bodo, če ne bo nastopla panika,da bodo vsi začeli na veliko nakupovat.
||_^_|| ::
nism jih še vidu za 300+, ampak če jih rabš ti jih lohka zrihtam v neomejenih količinah (plačilo vnaprej:)))
srale ::
mediji so šli gor..sicer ne tko pretresljivo,pa vendarle..za vsaj 30%...nekaj mi pravi da je vse skupaj zlo lepo narejeno iz strani zastopnikou..saj včasih res nso vsi v enm trenutku tko podražili..
gkovac ::
Jah... sej v bistvu je blo samo vprasanje casa kdaj bo prslo do tega... CD-ji so bli tko smesno pocen, da se v bistvu sploh ne cudim... in zarad take cene me zanima ce so mele firme sploh kaksen profit
naredte si zalogo fantje in dekleta!
lp,SuLc
naredte si zalogo fantje in dekleta!
lp,SuLc
lp,
Ljubavnik ::
In zakaj naj bi sploh cene poskocile, nism zanc spremlju pa me zanima en mal :]
Mr. LoverBoi
OZZY ::
Ljubavnik: Pobrskaj malo po arhivu novic zakaj temu tako. Vsaj mislim,da je bila novica notri o tem.
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kitajska prepovedala javne ponudbe kriptovalut za financiranje (ICO)Oddelek: Novice / Kriptovalute | 15582 (13392) | DeeJay |
» | Nedobavljivost diskov in visoke cene še vsaj šest mesecev (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Rezultati | 35300 (25196) | RuskiSnajper |
» | kateri disk kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1826 (1559) | Caligula |
» | Droga Portorož d.d. pred prevzemom?Oddelek: Loža | 1194 (989) | Tomi |
» | RAMOddelek: Strojna oprema | 903 (762) | Pretorijanec |