Forum » Slo-Tech » Hvala, Primož
Hvala, Primož
JLP ::
Ne veš koko sm bil vesel, ko pri pisanju odgovora v Mozilli ni več tiste temne proge čez text box. Sm prec šel probat še če je popravljeno tud prr pisanju nove teme in komentarja k novicam. Well, tukej še kr ne dela prov. Upam, da bo tud kle kmal tko kot pri pisanu odgovorov.
Live long and prosper!
- zaklenil: JLP ()
Lunik ::
YES! Primož, car si!!!
Zdaj lahko mirne volje zbrišeš tisto odpiranje v novem oknu z todo liste, ker gre ie pri meni ven iz uporabe (uporabljal sem ga samo zato, ker je bila v mozilli tista črna proga..)
Zdaj lahko mirne volje zbrišeš tisto odpiranje v novem oknu z todo liste, ker gre ie pri meni ven iz uporabe (uporabljal sem ga samo zato, ker je bila v mozilli tista črna proga..)
Primoz ::
Bo danes popravljeno.... Razlog... če se textarea razteza čez več vrstic tabele (rowspan) potem pobarva belo samo prvo...
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Primoz ::
Popravljeno povsod... ostale manjse kozmeticne napake bodo popravljene sproti (s casom), razen ce mi kdo dostavi seznam.... (potem bom popravil po hitrem postopku, drugace pa le ce jo bom zagledal)
There can be no real freedom without the freedom to fail.
JLP ::
Kul!! Zgleda da je zej povsod uredu. Kuk je zej velik bl fajn Mozillo uporablat :)
Live long and prosper!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varnostne luknje v MozilliOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4048 (2747) | gfighter |
» | Mozilla 1.3 problemOddelek: Programska oprema | 1397 (1221) | root987 |
» | bug?Oddelek: Slo-Tech | 1370 (990) | alien-w |
» | Izmenjevanje barv (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 4607 (3359) | Elemen_T |
» | Napaka pri komentarjihOddelek: Slo-Tech | 1015 (912) | Huey P |